Ha modell, akkor Kate Moss. Az angol lány közel sem olyan gyönyörű, mint Cindy Crawford vagy Linda Evangelista, és a teste sem olyan tökéletes, mint Gisele Bündchennek vagy Heidi Klumnak. Mégis ő a modell, a szó legszorosabb értelmében, aki gyakorlatilag évtizedek óta ott van a legnagyobb márkák plakátjain és a leghíresebb tervezők kifutóin. Ő lehet akárki, és minden szerep remekül áll neki. Néha gyönyörű álomnő, máskor szétcsúszott rockerlány, de az, hogy stílust teremt, nem vitás. Minden egyes fotón egyedi, megjegyezhető és épp ezért csodálatos. A divatvilág örök arca 40 éves lett – lássuk, mit is tanultunk tőle az elmúlt években. 

 

Pixie frizura az ezredforduló után

Az utóbbi időben Hollywood leghíresebbjei szabadultak meg ikonikus fürtjeiktől, Kate Moss azonban már 2001-ben sem riadt vissza a pixie fazontól. A változásán mindenki ledöbbent, de imádták a merész, vagány külsejű modellt.

Tökéletlen fogsor – kit érdekel?

Manapság a sztárvilágban a makulátlan mosoly dívik, Kate Moss azonban épp a tökéletlenségével lett szexi. A modell fogsora nagyon egyedi – emiatt is akarták, és akarják őt a legnagyobb fotósok.

Szupermodell balerinában

Audrey Hepburn ikonikus ruhadarabja egészen feledésbe merült, amíg Kate nem építette be a ruhatárába 2006 környékén. Azóta is szívesen viseljük a kényelmes, nőies cipellőket, hála a tervezők kedvencének.

Forrás: AFP/Getty Images/Arnaldo Magnani

Szőr és tollak minden mennyiségben

Kate Moss óta tudjuk, hogy egy jó bunda – legyen az valódi vagy műszőrme – nem csak vörös szőnyeges alkalmakkor menő. Farmerhez, lovaglócsizmához, laza szettekhez is stílusos, a végeredmény pedig "katemossosan" tökéletes.

A többi fotóért kattints ide!Forrás: AFP, Northfoto