Telekom Vivicittá mellrák új élet projekt összefoglaló albert kinga hét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val felhívásra még decemberben jelentkezett. A szerkesztőség azonnal felfigyelt az akaraterővel és energiával teli lány újévi fogadalmára: a mellrák legyőzése után célul tűzte ki magának, hogy idén lefutja a Vivicittát. 

Elsőként megismertük Kinga történetét és bemutattuk szakértői csapatunknak is, hiszen ők fogják Kingát felkészíteni a futóversenyre. A Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok a fizikai felkészülésben segítenek, az OÉTI dietetikusai Kinga étrendjét állítják össze, Szily Nóra coach a lelki nehézségeken segíti át Kingát, míg Takács Nóra, a Jónő Team vezetője a nőiesség terén ad hasznos tanácsokat.

A Jónő Team kicsinosította Kingát Fotó: Kántor Kata

Kingát elkísértük egy állapotfelmérésre, ami azért volt szükséges, hogy megtudjuk, a kemoterápia és a sugárkezelés után milyen állapotban van a szervezete. Az OÉTI-ben végzett InBody, vagyis testösszetétel-vizsgálatok kimutatták, hogy Kinga egészséges, ám a Fájdalom Ambulancián végzett vizsgálatok nem voltak ennyire szívderítőek. A részleteket itt olvashatod.

A vizsgálatok alapján elkészül Kinga első heti edzésterve. Szily Nóra, aki a felkészülést a lelki oldalról támogatja, interjút is készített Kingával, aminek olvasása közben biztosan elmorzsolsz majd egy-két könnycseppet. Nem bánatodban, hanem azért, mert annyira megindító az a pozitív energia, ami Kingából árad! Azt, hogyan éli meg a mindennapokat azóta, amióta jelentkezett a Life.hu felhívására, saját maga meséli el blogjában. Kövesd te is, itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.