fashion week divathetek New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutató bemutató hátán - február közepén rendezték a New York-i divathetet, ahol a legnagyobb tervezők vonultatták fel a 2014-es őszi-téli kollekciókat. Az eseményen számos divatmániás világsztár is megjelent, és a bemutatott ruhákból is találtunk jó párat, amikért repes a szívünk. 

David Beckham az összes gyermekével vett részt az eseményen, de rajta kívül még több tucat világsztár foglalt helyet az első sorokban, hogy megtudják, mivel rukkoltak elő a tervezők idén őszre. Olyan divatmániás filmcsillagok, mint Blake Lively vagy Diane Kruger mellett természetesen megjelent a Vogue nagyasszonya, Anna Wintour is. A hírességek ilyenkor igyekeznek a legjobb formájukat hozni, és divatosabbnál divatosabb göncökben lesik a trendeket.

/1402/Szt_r2014214125550

Bár mi még itthon inkább a lenge nyári ruhák és shortok idejét várjuk, azért arra is kíváncsiak voltunk, hogy a New Yorkban bemutatott ruhák alapján mi lesz a divat idén ősszel. Merész fazonokban, izgalmas színekben nem lesz hiány: az extramagasan felsliccelt ruhák még mindig ott vannak a palettán, csakúgy, mint a látványos, feltűnő, puffos szoknyák. A szőrme hódítása még mindig tart, sőt: alig van tervező, aki legalább egy szőrmesapkát vagy sálat ne adott volna a modelljeire. A szőrme, a selyem, a bőr és a csipke kombinálásából pedig igen klassz dolgok születtek. A színekben is gyönyörködhetünk: az arannyal megbolondított mustársárga mellett a bordó és a piros árnyalatai hódítanak, az abszolút trendszín azonban a szürke lesz.

/1402/Sz_rm2014214131019A legfurcsább göncök a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140121-haute-couture-tavasz-nyar-2014-parizsi-divathetek-furcsa-ruhai.htmlImádjuk a párizsi divathetet, különösen akkor, ha egyedi és extra darabokat mustrálhatunk a kifutókon. Az esemény ugyan még péntekig tart, de már az első napokban találtunk néhány említésre méltó kreációt. Mutatjuk is őket. TrendNedves, kócos, bubi - Frizuratrendek 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20140108--frizuratrendek-2014-ben-ezek-lesznek-a-legdivatosabb-fazonok-es-szinek.htmlHa egy szóval kéne jellemezni a 2014-es hajtrendet, akkor az a természetesség lenne. Megmutatjuk, milyen frizurák hódítanak a nagy divatházak kifutóin, és eláruljuk azt is, mely színek viszik a prímet 2014-ben. Lesd el és építsd be a mindennapjaidba azt a stílust, ami közel áll hozzád, de ne feledd: a trendeket mindig az egyéniségedre kell alakítani.TrendNarancs, kék, burgundi - Így sminkelj idén!http://www.life.hu/trend/20140120-szepseg-es-smink-sminktrendek-2014-ben.html2013-hoz képest idén még nagyobb hangsúlyt kapnak a kék szemsminkek, a rúzsok terén pedig a málnaszín helyett ezúttal az élénknarancs és a burgundilila hódítanak a kifutókon. Kíváncsiak voltunk, mit is érdemes idén kipróbálni – Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team tagja segítségével utánajártunk az idei szépségtrendeknek.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.