Íme egy cuki részlet Völgyesi Gabi kisfiából

cukiság kép Völgyesi Gabi Unique Puzzle Ördög Nóra énekesnő részlet láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Unique együttes énekesnője nemrég adott életet második gyermekének, Eliotnak. Gabi most egy aranyos képet osztott meg kisfiáról.
Forrás: facebook/Völgyesi Gabi
Plasztikai műtéttel a jobb állás reményébenhttp://www.life.hu/csalad/20140210-egyre-tobb-fiatal-veti-ala-magat-plasztikai-sebeszeti-beavatkozasnak-azert-hogy-jobb-munkara.htmlEgyre gyakoribb a plasztikai műtét a huszonéves, vagyis a még tanuló illetve pályakezdő kínai városi fiatalok körében, akik a korrekciós műtéti beavatkozásoktól többek között azt várják, hogy új és megnyerő(bb) külsejükkel könnyebben el tudnak majd helyezkedni egy-egy nagyvállalatnál. A jelenség pedig szép lassan, úgy tűnik, hozzánk is begyűrűzik.Család--Összeverték Barbie babáthttp://www.life.hu/csalad/20140218-sam-humphreys-amerikai-muvesz-a-csaladon-beluli-eroszakra-hivja-fel-figyelmet-az-osszevert-barbie.htmlA családon belüli erőszakra akarta felhívni a figyelmet nem mindennapi alkotásaival egy művész.Család--Piknikkel ünnepelte kisfia születésnapját a kéz és láb nélküli férfihttp://www.life.hu/csalad/20140214-nick-vujicic-kisfia-egyeves-szuletesnapjat-hatalmas-zsurral-unnepeltek-meg.htmlNick Vujicic és családja egy fergeteges hangulatú születésnapi bulit tartott a gyerkőc tiszteletére. Volt lufi, játék, sőt még tortában fetrengés is.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.