"Ha lehetne, most tartanék egy kis szünetet" - interjú Kingával

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Telekom Vivicittá mellrák új élet projekt konfliktushelyzet albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mellrákból felgyógyuló Kinga elhatározta, hogy idén teljesíti a Vivicitta egyik távját. A felkészülésében a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamásmozgáskoordinátorok vannak segítségére. Az edzéseken azonban nem bánnak Kingával kesztyűs kézzel és Kinga egyre fárad. Így vélekedik most minderről. 

Life.hu: Majdnem egy hónap van hátra a Vivicittáig. Hogyan telt az eddigi felkészülés?

Kinga: A felkészülés meglehetősen intenzív, a kezdeti erőnlétem és az idő rövídsége miatt is. Szerencsére egy olyan csapattól kapok támogatást, akik mindenben segítenek nekem és a felékszülésem minden területén segítséget nyújtanak. Az az igazság, hogy ez a felkészülés eléggé felborította a hétköznapjaimat, nehéz összeszervezni az edzéseket és a szerepléseket és kevesebb időm jut a gyermekeimre.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Life.hu: Az edzőid, Péter és Tamás szigorúak veled?

Kinga: Péter is és Tamás is szakmailag nagyon felkészülték és abszolút hitelesek számomra. Bevallom őszintén kicsit meglepődtem az edzéstervemen, úgy érzem, hogy nem bánnak kesztyűs kézzel velem, néha túl sokat követelnek, ami tudom, fontos a fejlődéshez, de sokszor nagyon hiányoznak a gyerekeim.

Life.hu: Élvezed az edzéseket?

Kinga: Igen, nagyon. Olyan, mintha kicseréltek volna - ezt a férjem is megerősítheti. Eleinte sokkal energikusabbnak, fittebbnek éreztem magam, de már jól esne egy kis pihenő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Life.hu: A legutóbbi edzésen még magát a "vasember" edződet is legyőzted - ez milyen érzés volt?

Kinga: Felemelő érzés olyan hiteles emberrel együtt dolgozni, mint Péter. Magát amatőrnek mondja, de vérprofi a javából, még a mai napig is nagyon erős és gyors. Szerettem volna ha gyakorlatban is bizonyítja, amit prédikál, ezért provokáltam kicsit Pétert, hogy versenyezzünk. Győztem, de természetesen túlerővel, mert én bicikliztem, Péter futott - épp elég volt tartani vele a lépést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.