Alig 6 percben egy új élet kezdete: Kinga legjobb pillanatait foglaltuk össze. Nagyon távolinak tűnik az év eleje, amikor a Vitalteammel az első futóedzést lassú, kocogó léptekkel tette meg Kinga! Sok minden történt, mire március végén már profin rótta a köröket a Margitszigeten, másoknak is erőt adva. Hihetetlen, hogy tényleg megcsinálta! 

Már csak a jóra emlékszünk, a legszebb és legmeghatóbb pillanatokra. Jóleső érzés, hogy nagyon sokan követték Kinga példáját, olyanok, akik szintén gyógyulni szeretnének és olyanok is, akik az egészségüket mozgással szeretnék megőrizni. Kinga méltó példaképpé vált az elmúlt hónapokban

Best of KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

 „Életmódváltásra van szükségem, így jött szóba a sport. Teljesíteni fogom, az akaraterőmön nem fog múlni. Szeretnék példát is mutatni másoknak, hogy lehet így is.” - így fogalmazta meg kezdetben a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja célját és örömmel jelenthetjük, ez sikerült is neki. A margitszigeti futáson már köszönetet is kapott Kinga, hogy példájával erőt adott. „Köszönöm, hogy ezt így felvállalod és ennyi embert, köztük engem is inspirálsz” - fejezte ki háláját egy rajongója.

Kinga a hétvégén a Vivicittán 10 km-es távon teszi próbára testi-lelki erejét, és bátran állíthatjuk, hogy a felkészülésen mindent megtett azért, hogy ez sikerüljön is neki. Hajrá, Kinga!