Bátran mondhatjuk, hogy barátok várták ma Albert Kingát, aki jógára készült, de meglepetésben volt része. 

A szakértői csapat tagjai, akik Kinga felkészülését segítették az elmúlt hónapok során igazi barátokká váltak. a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok, Szily Nóra coach, Takács Nóra szépségszakértő, Miháldy Kinga dietetikus és férje is együtt ünnepelte, hogy végigcsinálta a felkészülést. Nem csoda, hogy ünneplik Kingát. A hétvégén már rajtol a Telekom Vivicittá futóverseny és bármilyen eredményt is érjen el Kinga, ő már győztes. Győztes, mert minden nap legyőzte saját magát: futócipőt húzott és edzett, önmagáért és családjáért. A tavalyi év vége már nagyon távolinak tűnhet szemében, amikor is sugárkezeléseken és kemoterápián kellett részt vennie. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja élete idén 180 fokos fordulatot vett: életmódot váltott a 36 éves, ikergyerekekkel otthon lévő édesanya és a rákellenes világnap arca is lett, hogy felhívja a figyelmet a korai önvizsgálat fontosságára.

/1404/Megle20144916535

A szakértői csapat segítségével Kinga nemcsak megszépült, megizmosodott, de lelkileg is feltöltődött. A mindennapos monoton edzések mellett Kropkó Péter és Gajdos Tamás végig gondoskodott egy kis változatosságról: volt kangoo óra, feldobták a felkészülést lovaglással, biciklis edzéssel, úszóedzéssel, de még aquajogginggal is. Kinga attól sem riadt vissza, hogy kipróbálja a canicrosst, azaz a kutyás futást. A múlt héten pedig a rajongókkal együtt rótták a köröket a Margitszigeten.

A nagy megmérettetés előtti utolsó napok a testi-lelki ráhangolódásról szólnak, és a római kaland óta azt is tudjuk, hogy Kinga képes 8 km-et lefutni, itt azonban nem volt lelki teher, elvárás. A Vivicittá futóversenyre ezért érdemes mentálisan is ráhangolódnia Kingának. 

A Vitalteam mozgáskoordinátorainak már korábban az volt a meggyőződése, hogy Kinga fizikai állapota megfelelő a 10 km-es táv teljesítésére, de korábban Kingát hideg zuhanyként érte, hogy ilyen hosszú távon indítják. Ma már mosolyogva és magabiztosan készül a hosszabb táv lefutására.