Robbie Williams belehúzott: jön a kistesó

Forrás: AFP/John Macdougall -
Robbie Williams baba család Ayda Field terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsztár, aki a napokban járt nálunk és fergeteges koncerttel lepte meg Budapestet, bejelentette: lánya, Theodora kistestvért kap.

Robbie, aki első gyermekével is szívesen együtt drogozna, ismét apa lesz! A sztár és neje, Ayda Field a Twitteren jelentették be a nagy hírt: "Ayda és én boldogan tudatjuk, hogy Theodora Rose Williams nagytesó lesz!" - írta Robbie az oldalon. Gratulálunk!

Robbie Williams Forrás: AFP/John Macdougall
Magyar lányok találkozhattak Robbie Williams-szelhttp://www.life.hu/kult/20140428-robbie-williams-enekes-szemelyes-talalkozot-adott-ket-magyar-lanynak-akik-ezt-nyertek-a-class-fm-tol.htmlSzilágyi Rebeka és barátnője nyerték pénteken a Class Fm-től azt a lehetőséget, hogy személyesen is találkozhassanak Robbie Williams-szel.Kult--Férfival csókolózott Robbie Williamshttp://www.life.hu/news/20140220-robbie-williams-brit-enekes-karl-stefanovic-ausztral-musorvezetovel-csokolozott-elo-adasban.htmlErre senki nem számított: egy ausztrál show-műsorban csattant el egy csók az énekes és Karl Stefanovics műsorvezető között.News--Lányára emlékeztető tetoválást csináltatott Robbie Williamshttp://www.life.hu/csalad/20140203-robbie-williams-amerikai-enekes-lanyara-emlekezteto-tetovalasa-egy-maci-t-betuvel-a-hasan.htmlEgy bűbájos mackót varratott magára a 39 éves énekes, amelyet lánya, Teddy ihletett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.