Ördög Nóra angyali fehérben búcsúzott az RTL Klubtól

Forrás: RTL Klub/ Halász Jácint -
fashion week ruha Ördög Nóra Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra (és stylistja) szokásukhoz híven a nagy fináléra tartogatták a legfelejthetetlenebb ruhát. A Szombat Esti Láztól és egyben az RTL Klubtól búcsúzó műsorvezetőnő angyali fehérben jelent meg a színpadon. Azért a látványos kiegészítő most sem maradt el.

Méretes fülbevalóval és még annál is izgalmasabb nyaklánccal tették tökéletesebbé Ördög Nóra megjelenését a Szombat Esti Lázban. Nórát láttuk már tetőtől talpig türkizben, póthajjal és tavasztündérnek öltözve, fehér csipkeruhában, piros csipkében és földig érő fekete ruhában is, de ez az álomszép fehér ruha méltó záródarab volt.

Forrás: RTL Klub/ Halász Jácint

A műsorvezetőnő ezzel az adással az RTL Klubtól is búcsúzott, hogy innentől kezdve még több ideje jusson a babázásra. Azért akad teendője bőven: a Life.hu Csajfeszten például te is találkozhatsz vele az Angyalműhelyben, és a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra is beszélget vele május 31-én, szombaton.

Regisztrálj a Life.hu Csajfesztre!

- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt. A részletekért kattints ide!
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!
Forrás: RTL Klub/ Halász Jácint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.