VI. Fülöp király Letícia spanyol királyné Spanyolország ruha kiállítás stílus Madrid Hugo Boss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb királyi stílusikon született: VI. Fülöp király felesége megadta a módját egy madridi kiállításnak.

Rettegj, Katalin! Letícia királyné a stílusikonok trónját követeli magának – jogosan. A televíziós újságíróból Spanyolország újdonsült királynéjává avanzsálódott Letícia gardróbját már jó párszor elirigyeltük.

Forrás: AFP/Dani Pozo

Ezúttal sem volt másképp: a kétgyerekes édesanya ebben a gyönyörű pasztellszínű Hugo Boss ruhában jelent meg egy madridi kiállításon, egy színben passzoló nude clutch-ot és magas sarkút vett fel. Csodaszép! És milyen izmos a karja!

Bűbájos képek Fülöp herceg családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20140617-fulop-herceg-es-csaladja-elso-hivatalos-kepe.htmlTüneményes lányaival mosolyog a leendő spanyol király az első hivatalos fotókon.Család--Letícia hercegné pont olyan szerencsétlenül villant bugyit, mint Katalinhttp://www.life.hu/news/20140609-bugyit-villantott-leticia-hercegne-a-leendo-spanyol-kiralyne-video-keszult-rola.htmlMost, hogy megírtuk: Letícia hercegné lesz Katalin nagy vetélytársa, még egy bizonyítékunk van arra, hogy nem beszélünk félre.News--A nő, akiről most mindenki beszél: Letícia asztúriai hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20140609-leticia-aszturiai-hercegne-fulop-spanyol-tronorokos-felesege-lesz-katalin-hercegne-vetelytarsa.htmlMióta I. János Károly király bejelentette, hogy lemond a spanyol trónról, az egész internet - nem meglepő - a trónörökös szépséges feleségéről beszél. Letícia hercegnét máris Katalin hercegné utódjának kiáltották ki. Ideje, hogy megismerd, összegyűjtöttünk 5 érdekességet vele kapcsolatban.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.