Kihívások Hétvégéje ironman Gajdos Tamás futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is szeretnél találkozni a sportos műsorvezetővel és személyesen meggyőződni arról, hogy őrzi fittségét, nincs más dolgod mint hétvégén kilátogatni a Kopaszi gátra!

"Minden lehetséges!" - ez az IRONMAN szlogenje. Ha eljössz a Kopaszi-gátra a Kihívások Hétvégéjére, megérted, miért. Az IRONMAN hosszú távú triatlonverseny, amin a résztvevők próbára teszik erejüket és felkészültségüket, ráadásul embert próbáló távokon. Hajmeresztően hangzik, nem? Gajdos Tamás, a program egyik fő védnöke így ajánlja a Kihívások Hétvégéjét: "A fő attrakció - Kelet-Európa első IRONMAN triatlonversenye mellett - nem is egy, hanem mindjárt 3 szuper rendezvényt találhattok a Kopaszi-gáton a nemzeti ünnep utáni 4 napban. A 113 km-es triatlon-megmérettetésen részt vevő apukák mellett a család minden tagja számára kínálunk korához, neméhez illő távot, versenyszámot: IRONGIRL 10 km futás a hölgyeknek, IRONKID'S aquatlon ill. futóverseny a gyerekeknek és BeFitRun 6 km a testesebb urak számára. Mindemellett remek hangulatot garantál Harsányi Levente, mint porondmester jelenléte és a profi rendezésen kívül a látványos, sok hasznos sportkelléket is kínáló Expo. Több szakértő kommentátor is segíti a résztvevőket és a nézőket a tájékozódásban, a verseny útvonalán pedig, amely Budapest legszebb részein vezet keresztül, több helyen is találhattok szurkolói pontokat, ahonnan testközelből követhetitek a világ legkeményebb sportolóinak küzdelmét."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.