Rengeteg, de tényleg rengeteg külföldi és magyar sztár vállalta már a jeges vizes kihívást. Jean Claude Van Damme lánya Bianca Bree viszont mindenkinél szexisebben tolta.

A genetika a tökéletes testhez adott. Valószínűleg edzésmódszerekért és egészséges életmód-tanácsokért sem kellett a szomszédba mennie. Az ikonikus pózra pedig mindenki emlékszik tavalyról, aki már látott internetet. Bianca Bree egyébként 23 éves és 2008-tól a filmiparban dolgozik színésznőként.

 

Mi az az IceBucketChallenge?
A dolog lényege, hogy a kihívottak egy jeges vízzel megtöltött vödröt borítanak a fejükre, annak minden tartalmával együtt. A kezdeményezést a 27 éves Corey Griffin indította barátjával, akik az ASL nevű idegrendszeri betegség elleni küzdelemhez gyűjtöttek. A kihívást teljesíteni kell, aki azonban meghátrál a feladat elől, minimum 100 dollárt kell adományoznia a jótékonysági célra. A hírességek egyébként általában mindkettőt teljesítik. A kezdeményezés már Magyarországra is begyűrűzött, ebben a cikkünkben megnézheted, hogyan öntik magukat nyakon a magyar sztárok.