Ennél szexibb jeges kihívás nincs: Jean-Claude Van Damme lánya megcsinálta

Bianca Bree Jean-Claude Van Damme színésznő IceBucketChallenge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg, de tényleg rengeteg külföldi és magyar sztár vállalta már a jeges vizes kihívást. Jean Claude Van Damme lánya Bianca Bree viszont mindenkinél szexisebben tolta.

A genetika a tökéletes testhez adott. Valószínűleg edzésmódszerekért és egészséges életmód-tanácsokért sem kellett a szomszédba mennie. Az ikonikus pózra pedig mindenki emlékszik tavalyról, aki már látott internetet. Bianca Bree egyébként 23 éves és 2008-tól a filmiparban dolgozik színésznőként.

Mi az az IceBucketChallenge?

A dolog lényege, hogy a kihívottak egy jeges vízzel megtöltött vödröt borítanak a fejükre, annak minden tartalmával együtt. A kezdeményezést a 27 éves Corey Griffin indította barátjával, akik az ASL nevű idegrendszeri betegség elleni küzdelemhez gyűjtöttek. A kihívást teljesíteni kell, aki azonban meghátrál a feladat elől, minimum 100 dollárt kell adományoznia a jótékonysági célra. A hírességek egyébként általában mindkettőt teljesítik. A kezdeményezés már Magyarországra is begyűrűzött, ebben a cikkünkben megnézheted, hogyan öntik magukat nyakon a magyar sztárok.
IceBucketChallenge - Miért öntik nyakon magukat a sztárok jeges vízzel?http://www.life.hu/news/20140821-icebucketchallenge-ezert-ontik-nyakon-magukat-jeges-vizzel-a-sztarok.htmlImmár itthonra is begyűrűzött ez a furcsa, a közösségi oldalon kirobbantott őrület: IceBucketChallenge névre hallgat és a jó ügyet hivatott szolgálni.NewsOrigoKét jégkirálynő, akikről nem gondoltuk, hogy nyakukba kapják a jeges vizethttp://www.life.hu/bulvar/20140822-victoria-beckham-es-anna-wintour-bevallalta-a-jeges-vizet-az-ice-bucket-challenge-kihivasat.htmlA legnagyobb sztárok között is vannak olyanok, akik bevállalták az IceBucketChallenge-et, azaz jeges vízzel zúdították nyakon magukat. Van azonban két nő, akikről álmunkban sem gondoltuk volna, hogy megteszik. Íme, a két jégkirálynő vizes kalandja.TV + Bulvár--Ártatlan flört a jeges finomságokkal - fagyi helyett fogyassz jegeskávét!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140521-hogyan-legyek-jo-no-jeges-kavet-keszitunk-de-trukkosen-a-videoban-megmutatjuk-a-receptet.htmlKipróbáltam egy trükköt, amivel már régóta szemeztem. A videóban elárulom, mi az!Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.