Eddig csak hírből ismerhettük, most a People magazin címlapja alapján meg is mutatjuk Angelina lélegzetelállító ruháját, amelyet kifejezetten neki tervezett a Versace egyik szabója, Luigi Masi.

Megírtuk, hogy hosszú jegyesség, és gyerekeik hosszadalmas kérlelése után mondta ki a boldogító igent az álompár. Megírtuk azt is, hogy Brad Pittnek a sok közös év és a hat közös gyerek után is elakadt a lélegzete Angelina láttán. Oldalunkon arról is szó esett, hogy a gyerekek aktív szerepet vállaltak az esküvő megtervezésében, és a szertartás során is. Azt azonban csak most mutathatjuk meg, hogy Angelina mennyire "furfangosan" egyszerű ruhában mondott igent még ma is szívdöglesztő párjának.

Forrás: http://www.people.com/

Így festett a ruha hátulról, illetve a hitvesi csók:

Forrás: Hello! Magazine

A menyasszonyi ruhát az olasz divatcég mestere készítette, és nem csak a ruha különleges, de a menyasszonyi fátyol is, melyen gyerekeik rajzait örökítették meg. A tervező kézzel, egyenként vitte fel a gyerekek álomrajzait a fátyolra és a ruha hátuljára. Szerintünk több, mint aranyos volt az ötlet.

/1409/Angel20149294831
Sztárok, akik nemet mondtak a hagyományosra
Angelina Jolie első ránézésre nagyon hagyományos ruhában ment férjhez, de az a plusz nem hiányozhatott, amit a gyermekeit imádó sztártól vártunk. Hozzá hasonlóan más sztárok sem esküsznek mindig a hagyományosra - nézd meg ebben a korrábbi cikkünkben, hogy Marilyn Monroe, Yoko Ono vagy Cherly Cole mit viseltek a nagy napon.