Axente Vanessa a New York-i divathéten vonul

Forrás: AFP -
fashion week Axente Vanessa New York-i divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges magyar modell az Altuzarra show kifutóján mutatta meg magát. 

Ez pedig nem kis dolog, hiszen a New York-i divathéten mindenki ott van, aki számít. Vanessa egyébként nagyon szép karriert futott be az utóbbi években: a most tizennyolc éves lány már négy éve modellkedik, feltűnt már az amerikai, német és olasz Vogue címlapján, vonult már Valentino, Hermés, Givenchy, Dior, és Gucci ruhákban a kifutón, és szerepelt a Prada, Chanel, Hugo Boss és Calvin Klein kampányaiban is.

Axente Vanessa az Altuzarra show-n a NYFW-en Forrás: AFP

A 182 centi magas magyar szépség szívesen kosarazik és táncol. Munkaadói imádnak vele dolgozni, mert mindig jókedvú, eszméletenül profi és nagyon kedves. Büszkék is vagyunk rá!

Vanessa nemrég olyan világhírű szépségekkel szerepelt együtt a Vogue-ban, mint Joan Smalls, Cara Delevingne és Karlie Kloss. Ez azért nem semmi, ugye? A fotókat itt meglesheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.