A képen, amelyet Madeleine svéd királyi hercegnő osztott meg a nagyérdeművel, Leonore hercegnő ölelgeti lelkesen unokatestvérét, Esztella hercegnőt.

Nagy az öröm a svéd kishercegnők között, hiszen Esztella hercegnő hosszú idő után végre találkozhatott az óceán másik partján élő unokatestvérével, Leonore hercegnővel.

A képen, amelyet Leonore édesanyja, Madeleine svéd hercegnő tett közzé Facebook-oldalán, az idősebbik unokatestvér öleli magához szorosan Viktória koronahercegnő kislányát, a 2 és fél éves Esztellát.

A hercegnő, aki megküzdött az anorexiával
Viktória svéd koronahercegnő tizenéves kamaszlány volt, amikor soványságával felhívta magára az ország és a bulvárlapok figyelmét: a sajtó akkor lehetséges anorexiájáról kezdett cikkezni, amelyeket képekkel bizonyítottak. A svéd trón várományosáról írt cikkünket IDE kattintca olvashatod el itt, a Life.hu-n.

Hogy mennyit nőtt a két kishercegnő, arról tanúskodjon ez az áprilisban készült fotó:

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden

Madeleine svéd hercegnő, aki korábban a svéd Elle felkérésére mondott igent egy babavárós címlapfotóra,idén februárban adott életet gyermekének. A hercegnő jelenleg New Yorkban él férjével, a milliomos Christopher O'Neillel és közös csemetéjükkel.