A Robotzsaru ihlette meg, így vált rettegett sorozatgyilkossá – nézd meg, hol élt az elkövető

elhagyatott New York áldozat sorozatgyilkos elhagyott helyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak sorozatgyilkosok, akiket különböző filmek ihletnek meg – és úgy végeznek áldozatukkal, ahogyan azt a filmvásznon látták. Így volt ezzel Nathaniel White is, aki a kilencvenes évek egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa volt. Íme, a ház, ahol a férfi élt – New York egyik kietlen területén, ahová ma már csak az elhagyatott helyek nyomasztó hangulatát kedvelők merészkednek be. 
/1411/Egy_s2014115181324

A Frank Miller képregényéből készült film folytatása, a Robotzsaru második része nem a gyengéd ábrázolásmódjáról híres. Meg is ihlette Nathaniel White-ot. A férfi éppen próbaidőn volt – már elítélték egy 16 éves lány fogvatartásáért, de még szabadlábon védekezett -, amikor meggyilkolta első áldozatát, a 29 éves, várandós Juliana Frankot. Maga White ezt nyilatkozta tettéről: “Az első lánnyal, akit megöltem, pontosan úgy végeztem, ahogyan a filmben a robotzsaru megölt egy nőt. Átvágtam a torkát, majd a késsel onnan levágtam a mellkason át egészen az alhasig, majd bizonyos pozícióban otthagytam a testet.” Még öt nőt ölt meg – köztük a saját unokahúgát is –, mire összeállt a kép, és sikerült hűvösre tenni Nathaniel White-ot, 1992-ben. A holttestek közül többet a házában találtak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.