Bizarr divat Koreában: támadnak a szőrös női puncik

Forrás: Thinkstock -
szeméremszőr borotválás transzplantáció szőr Korea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koreában divatba jött a női szeméremszőr transzplantáció.

Ezek a legnépszerűbb intimfrizurák - kattints IDE és nézd meg, miről árulkodik rólad a fazon.

Míg a világ más részén a nők többsége igyekszik megszabadulni a szőrszálaktól az intim testrészükön és kérnek brazil fazont a kozmetikusuktól, addig Koreában a szeméremszőrzet annyira fontossá vált, hogy azok a nők, akik gyér szőrzettel rendelkeznek odalent, elkezdtek beültetéseket kérni – írja az EliteDaily.

Forrás: Thinkstock

A dús intim szőrt ugyanis a termékenység és a szexuális vágy jelének tartják, ezért sokan, már csak önbecsülésük miatt is kés alá fekszenek. A beültetés 2000 dollárba, átszámítva csaknem félmillió forintba kerül. Szóval nem olcsó. A beavatkozás 2-4 óráig tart, a sebész a szőrtüszőket egyenletesen elosztja az érintett területen.

Híres nők, akik nem szégyellik, ha van egy kis bozontjuk. A szőrős celebek listájáért kattints IDE!
Diszkrét dekoltázsharc folyt az idei CMA-gálán http://www.life.hu/trend/20141106-a-legmereszebb-dekoltazsok-a-2014-es-cma-galan-lily-aldridge-ruby-aldridge-rachel-holder-jana.html Gyönyörű ruhaköltemények és finom kivágások között adták át a 2014-es Country Music Awards (CMA) díjait. Mutatjuk a legmerészebbeket. Trend -- Te jó ég, hová tűnt Kim Kardashian szemöldöke? http://www.life.hu/trend/20141106-kim-kardashian-kiszokitette-szemoldoket-kendall-jenner-szuletesnapi-partijara.html Erős a gyanúnk, hogy a szemöldökkirálynő Cara Delevingne tehet a dologról. Trend Origo Földig érő arcszőrzetek – ilyen egy bajuszverseny Indiában http://www.life.hu/trend/20141106-bajuszversenyt-rendeztek-indiaban.html Egyre nagyobb divat a szakáll és a bajusz, a világ minden pontjára elért a trend. Trend Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.