kozmetika fashion week szőrtelenítés fazon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb frizurádat büszkén mutatod meg mindenkinek, de az intimfazonodat csak azok láthatják, akik megérdemlik. A tiéd milyen? Sokkal többet elárul rólad ugyanis az, hogy mit viselsz a bugyidban, mint azt hinnéd!

1. Pamacs: szőrtelenítés európai módra

Mi más lehetne a kedvencünk itt a kontinens kellős közepén, mint ez az intimstílus?! Ha a vénuszdombodat csak egy kis pamacs díszíti, akkor valószínűleg az európai mentalitás áll hozzád a legközelebb a párkapcsolat és a szex terén is.
Miről árulkodik?
Az arany középutat képviseled, nem vagy jégkirálynő, de a latinos temperamentum sem jellemző rád a párnacsatában. Megfontolt vagy, nem szeretsz csapongani, fontosabbak számodra az érzelmek, mint az érzékiség.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

2. Brazil stílus: amit a pasik is imádnak

A brazil stílus, más néven "leszálló pálya" évek óta nagyon népszerű a nők - és persze a pasik körében is. Ha ilyet szeretnél a "bugyidba", szőrtelenítsd le teljesen a vénuszdombodat és a szeméremajkakat - egyetlen függőleges csíktól eltekintve.
Miről árulkodik?
Ha ilyen fazont viselsz a bugyidban, általában forr a véred, szenvedélyes szerető vagy, de az élet többi területén is gyakrabban hallgatsz a szívedre, mint az eszedre.

3. Kopasz barack: a sztárok így csinálják

Milyen intimfrizurát csináltatnak maguknak a hollywoodi dívák? Készülj fel! Ha erre a fazonra voksolsz, teljesen le kell meztelenítened az intim testrészedet.
Miről árulkodik?
Ha ez a kedvenc fazonod, gyakorlatias vagy, nem kerekítesz nagy feneket a dolgoknak, és az egyszerű dolgokat szereted a szexben is. Pont ahogyan az intimfodrászkodásban, gyorsan leborotválod, és már készen is állsz!

4. Bikinivonal: divat a régi

Ha szeretnél némi szőrt magadon hagyni, csak a bikinivonaladat, azaz a bugyid határán kívül eső területet szőrtelenítsd le. Persze ez a fazon függ a bugyid fazonjától is. A jobban takaró alsóneműben ugyanis kevesebb pihét kell eltávolítanod, mint ha egy merész tanga van rajtad. Így nem árt a mindennapos utána igazítás.
Miről árulkodik?
Ha ezt a stílust képviseled, szereted a változatosságot, nehezen kötelezed el magad, egyszer ehhez van kedved, máskor inkább valami teljesen máshoz.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

5. Figurafazon: legyen ízléses és szexi

Vicceset vagy különlegeset szeretnél? Válassz egy ízléses figurát! Egy lefelé mutató nyíl, egy szív, vagy bármilyen minta jól mutathat rajtad. Ha emellett döntesz, szőrtelenítsd le a szeméremajkadat teljesen, a vénuszdombodon pedig tartsd meg a választott alakzatot. A nyilacska inkább kacér minta, pontos útmutatást ad a párodnak, a szívecske viszont egy meghitt, szerelmes alkalommal arathat sikert. Ne feledd! Ez a verzió túl macerás, ha elrontod a figurát, a brazil vagy a hollywoodi stílus még beválhat.
Miről árulkodik?
Igazi szerelmes nő vagy. Mindent megteszel a kedvesedért, bármilyen szexbeli kérését teljesíted, legyen az romantikus együttlét vagy lényegre törő, vad szeretkezés.

Melyik módszert válaszd?

Természetesen a döntés a tiéd, hogy mivel szőrteleníts, hiszen a megfelelő módszer kiválasztása sok mindentől függhet. Ha akarod, bízhatod szakemberre, de csinálhatod saját kezűleg is. A lehetőségeidet megszabhatja a pénztárcád vastagsága vagy a fájdalomtűrő képességed is. A gyantázásnak, az epilálásnak, a borotválásnak és a kémiai szőrtelenítésnek egyaránt megvannak az előnyei és a hátrányai, az intim szépséged érdekében érdemes időt szánnod rá, hogy megtaláld a megfelelő módszert!

Mire figyelj, ha saját magad szőrtelenítesz?

- a borotvapengék felszínén sok kórokózó telepedhet meg, amelyek súlyos fertőzéseket okozhatnak - ezek az eszközök arra valók, hogy a lábról vagy a hónaljról távolítsuk el a szőrzetet.
- mivel az állandó borotválástól még jobban megerősödnek a szőrszálak, egy randi előtt bevetheted a női borotvát, de a művelet után feltétlenül fertőtlenítsd a kezelt felületet és használj gyulladáscsökkentő krémet.
- azt javasoljuk, hogy az intim területek gyantázását bízd inkább szakemberre.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.