Magyar szépségek izmaira bukik a világ

Helsinki Fitness America Miss Bikini Czine Szilvia győzelem magyar Miss Fitness Universe Egyesült Államok Csörgő Adrienn verseny fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén két magyar fitneszmodellt is díjaztak a világ két külön pontján megrendezett versenyen. Gratulálunk Czine Szilviának és Csörgő Adriennek!

Czine Szilvia a Fitness America Miss Bikini zsűrijét vette le a lábáról - írja a Velvet.

Bár az összetett bajnoki címről végül lecsúszott, mégis volt oka az örömre, hiszen egyéniben a legjobbnak bizonyult. A magyar fitneszmodellel korábban ITT beszélgetett a Life.hu.

Mindeközben Csörgő Adrienn, akinek kivételes pályafutására az Origo is felfigyelt már ITT, a Helsinkiben tartott Miss Fitness Universe versenyén bizonyult a legjobbnak - olvasható szintén a Velveten.

Mindkét lánynak gratulálunk, csak így tovább!

Nassolás mellett is lehet tökéletes alakod! Bata Szilvi fitneszmodell elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141111-bata-szilvia-fitneszmodell-edzesterve-dietaja-kedvenc-gyakorlatai.htmlA 21 éves Bata Szilvia édesszájúnak vallja magát, ennek ellenére nem esik nehezére csúcsformába lendülni, ha egy versenyszezon megkívánja. A csinos fiatal lánnyal edzésről, életmódról, alakformálásról beszélgettünk. Ez Zsír!--Tónusos test 35 évesen - a legszexibb sportot választotta a fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141105-simko-georgina-fitneszmodell-edzese-tippje-kedvenc-gyakorlata.htmlNem csak tizenévesen lehet ám elkezdeni komolyabban foglalkozni a testtel! A fitneszmodellek zöme már fiatalon készül a pályára, de Simkó Gina az élő példa arra, hogy 30 fölött is hihetetlen sikereket lehet elérni. Ez Zsír!Origo20 kilót ledobott, majd fitneszmodell lett Bán Vivienhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141009-ban-vivien-fitneszmodell-18-eves-etkezesrol-edzesrol-mesel.htmlA rendkívül csinos Bán Vivien egyre nagyobb sikereket ér el fitneszmodellként. Ám még mielőtt bárki azt hinné, neki könnyű, mert jók az adottságai, elárulom, hogy Vivi 13 évesen még húsz kilóval többet nyomott. A kitartás és a kőkemény edzés azonban meghozta a gyümölcsét - következzen most az ő története.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.