Még mindig nem alszik eleget éjszaka, hiszen januárban hozta világra második gyermekét. Ennek ellenére kirobannó formában van a Unique énekesnője, de sokat is tesz érte. A Life.hu sorozatában ezúttal Völgyesi Gabi mesél szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anyu ezt a dolgot annyira nem hozta be a nevelésembe. Hárman vagyunk testvérek, ő pedig mindannyiunkat szépnek tart, akármilyenek vagyunk.

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Azt gondolom, nem elég, ha csak ápoljuk a bőrt - persze ez is fontos, de vannak egyéb kardinális teendőink is. Ha nem feledkezünk meg az elegendő alvásról, a folyadékpótlásról és a megfelelő étkezésről, akkor beszélhetünk szépségápolásról. Arra nagyon figyelek, hogy ha hazaérek például egy Unique-koncertről, azonnal lemossam magamról a sminket. Szappanos vizet használok - tudom, hogy van, aki szerint nem jó, de nekem beválik. A hidratálásra is figyelek - mostanában egy redox jelzőmolekulákat tartalmazó készítményt használok. Szerintem az is fontos, hogy váltogassuk a termékeket, ne szokjon hozzá semmihez a bőr. Radírozni is szoktam, de ezt nem ártana sokkal gyakrabban.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Rendetlen vagyok, sosincs ott minden, amire szükségem lenne. De általában van nálam sminkcucc - hetedikes korom óta sminkelek, már szinte unom :-) De már nagyon gyorsan el tudok készíteni egy vállalható sminket!

Forrás: Völgyesi Gabriella

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Nem ítélek el senkit és semmit, mindenki azt csinálja, ami jólesik. Én magam nem szeretem a sminktetoválásokat, sosem csináltatnék, ki tudja, mi lesz a divat. A túlzott barnaság sem tetszik, nagyon hamar elöregedik tőle a bőr.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Hallok mindenféle kozmetikai csodaeljárásokról, és néha ki is próbálom őket. Voltam dermarolleres kezelésen, utána pedig tényleg láttam a változást magamon. Amit viszont tudom, hogy nem áll jól, az a most különösen trendi sötét színű rúzs - akartam, hogy jó legyen, használtam, de hozzám nagyon nem illik.