Katalin hercegnő Vilmos herceg New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap megérkezett háromnapos útjára New Yorkba a hercegi pár. 

Az ötödik hónapban lévő és állítólag kislányt váró Katalin hercegnő már le sem tagadhatná a babavárást, egyre jobban kerekedik a pocakja. New Yorkban is rengetegen vonultak az utcára, hogy találkozhassanak vele és Vilmos herceggel. A pár egyébként a Carlyle luxusszállodában lakik 3 éjszakát, épp ott, ahol annak idején Diana hercegnő is vendégeskedett. A hotelben egyébként az égvilágon minden megvan, amit a pár szeretne - ez nem is csoda, egy éjszaka közel kétmillió forintba kerül.

Forrás: AFP/Chad Rachman

Katalin természetesen nagyon csinosan köszöntötte New Yorkot, és a második terhessége alatt először viselt kismamaruhát: egy szilvaszínű kabátot választott a brit Seraphine márkától. Remekül nézett ki!

Ez aztán a program!

A három napba még az is belefér a hercegi párnak, hogy kedden este részt vegyenek egy jótékonysági gálán. Katalin és Vilmos a Metropolitan Múzeumba hivatalosak, ahol 600 éves fennállása alkalmából a St. Andrew's Egyetemet ünneplik - itt ismerkedett meg évekkel ezelőtt a pár. A gálán az árakat nem aprózzák el: egy asztal 33 millió forintba kerül. Az esten ott lesz többek között Tom Hanks is, akinek a lánya járt a skót egyetemre, de hivatalos még Mary-Kate Olsen és Eugénia hercegnő is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.