Vasárnap megérkezett háromnapos útjára New Yorkba a hercegi pár. 

Az ötödik hónapban lévő és állítólag kislányt váró Katalin hercegnő már le sem tagadhatná a babavárást, egyre jobban kerekedik a pocakja. New Yorkban is rengetegen vonultak az utcára, hogy találkozhassanak vele és Vilmos herceggel. A pár egyébként a Carlyle luxusszállodában lakik 3 éjszakát, épp ott, ahol annak idején Diana hercegnő is vendégeskedett. A hotelben egyébként az égvilágon minden megvan, amit a pár szeretne - ez nem is csoda, egy éjszaka közel kétmillió forintba kerül.

Forrás: AFP/Chad Rachman

Katalin természetesen nagyon csinosan köszöntötte New Yorkot, és a második terhessége alatt először viselt kismamaruhát: egy szilvaszínű kabátot választott a brit Seraphine márkától. Remekül nézett ki!

Ez aztán a program!

A három napba még az is belefér a hercegi párnak, hogy kedden este részt vegyenek egy jótékonysági gálán. Katalin és Vilmos a Metropolitan Múzeumba hivatalosak, ahol 600 éves fennállása alkalmából a St. Andrew's Egyetemet ünneplik - itt ismerkedett meg évekkel ezelőtt a pár. A gálán az árakat nem aprózzák el: egy asztal 33 millió forintba kerül. Az esten ott lesz többek között Tom Hanks is, akinek a lánya járt a skót egyetemre, de hivatalos még Mary-Kate Olsen és Eugénia hercegnő is.