Először mutatta meg újszülött kislányát Hayden Panettiere

Forrás: AFP/Jemal Countess -
Hayden Panettiere fotó People magazin Vlagyimir Klicsko kislány újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy magazinnak adott interjúban számolt be arról, milyen „szürreális élmény" édesanyának lenni.

Mindössze néhány hete született meg Hayden Panettiere és bokszoló vőlegénye, Vlagyimir Klicsko kislánya, Kaya Evdokia, a színésznő és kis családja máris bemutatkozott a rajongóknak a People magazinban – a róluk készült képet ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Jemal Countess

Amit senki nem mond el a szülés utáni első hétről

Végre kezedben tartod kisbabád, akivel hazaérve egy egészen új élet veszi kezdetét. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azt az 5 dolgot, amelyet nem mondtak el neked a szülés utáni első napokról.
Véletlenül árulta el kisbabája nemét Hayden Panettierehttp://www.life.hu/csalad/20140826-hayden-panettiere-elarulta-kisbabaja-nemet-kislanya-lesz.htmlA Hősök sztárja és Vlagyimir Klicsko szerelme az Emmy-gálán kotyogta ki a nagy hírt. Kisfiú vagy kislány?Család--Baby on board! Repülőgép fedélzetén született egy kisbaba Amerikábanhttp://www.life.hu/csalad/20141210-repulogep-fedelzeten-szuletett-meg-egy-baba-az-egyesult-allamok-felett.htmlA Southwest Airlines Phoenixbe tartó gép fedélzetén jött világra egy baba az Egyesült Államok felett.Család--Kisbabafotóval lepte meg a világot a Grace klinika sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20141003-ellen-pompeo-a-grace-klinika-sztarjanak-megszuletett-masodik-gyermeke.htmlErre aztán senki sem számított: október 2-án, csütörtökön megszületett a színésznő második kislánya.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.