Kiderült! Így vigyáz a vonalaira Miss Balaton szépe, Viczián Lili

Forrás: Red Lemon Media -
Miss Balaton diéta Viczián Lili hal egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viczián Lili, Miss Balaton első udvarhölgye nehéz húsok helyett halra váltott – így tartja formában magát.

Viczián Lili nem híve a szigorú diétáknak, mert tudja, hogy az egészséges életmód alapját a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás és a rendszeres mozgás alkotja. A 2014-es Miss Balaton első udvarhölgye így sok sovány halhúst fogyaszt.

Forrás: Red Lemon Media

"Heti 3-4-szer eszem tengeri halat, legtöbbször zöldségkörettel vagy párolt spenótlevéllel fogyasztom. A magyar halakat is nagyon szeretem, de ezekből jellemzően nehéz ételeket szoktunk készíteni otthon, mint például harcsapaprikás. Amikor azonban igazán friss pontyhoz, süllőhöz vagy keszeghez jutok, gyakran készítek grillfogásokat belőle" – árulta el a gyönyörű modell.


Mit mond a szakértő?

Varga Anita, az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet dietetikusa szerint a halak rendszeres fogyasztása táplálkozás-élettanilag nagyon kedvező, hiszen mind a tengeri, mind az édesvízi halak tartalmaznak a szervezetünk számára nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavakat, teljes értékű fehérjéket, számos vitamint és ásványi anyagot. A könnyen emészthető és ízletes halból készült fogások hetente többszöri étrendünkbe iktatásával sokat tehetünk az egészségünkért.

Lili egyébként karcsú alakjának megőrzése érdekében figyel a napi többszöri étkezésre, kerüli a cukrozott italokat, helyettük vizet fogyaszt, az édességet gyümölcsre cserélte, teljes kiőrlésű gabonából készült péksüteményeket fogyaszt, valamint fontosnak tartja a rendszeres mozgást is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.