Gyönyörű kismama! Nézd meg Madeleine hercegnő kerekedő pocakját

terhesség terhespocak Madeleine hercegnő babavárás Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét babát vár a királyi család hercegnője, aki egy Svédországban tett látogatása során mutatta meg egyre gömbölyödő hasát.

Szépen kerekedik Madeleine hercegnő pocakja. A svéd hercegnő, akinek második terhességét tavaly decemberben jelentette be a királyi család, szülőhazájába látogatott férjével.

Forrás: Northfoto

Madeleine a hírek szerint idén augusztusra várja a gyermeket, akiről egyelőre nem tudni, hogy kisfiú vagy kislány lesz. A 32 éves hercegnő és bankár férje, Christopher O'Neill első kislánya, Leonoe Lilian Maria tavaly februárban született meg. A kis hercegnőről készült első hivatalos fotóért kattints ide!

Tökéletes sminkek, néha-néha egy baki - górcső alatt Katalin hercegnő sminkjeihttp://www.life.hu/trend/20150202-katalin-hercegno-sminktrukkjei-mi-az-amit-maskepp-kene-csinalni-larion-oscar-tippjei.htmlKatalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. Trend--Szoptatás vagy sem - így dönt egy hercegné - mi meg imádjuk Katalinthttp://www.life.hu/drlife/20150130-katalin-hercegne-mar-az-eslo-babanal-is-a-szoptatas-mellett-dontott.htmlValahogy nehéz elképzelni a világ nagy ikonjait, legyen az világhírű színésznő vagy éppen az angol uralkodóház tagja, természetes "működés" közben. Pedig az anyai ösztönök ugyanúgy működnek egy hercegné esetében, mint a világ bármely más édesanyjánál. Főleg ha a babájuk etetéséről van szó.Dr. Life--A férfiak szerint Katalin hercegnő a világ legjobb nője - Az is kiderül, miérthttp://www.life.hu/trend/20150130-katalin-hercegno-a-vilag-legjobb-noje-a-ferfiak-szerint.htmlSötétbarna haj, zöld szemek, jó alak, nem dohányzik, alkalmanként iszik csak, ráadásul még hercegnő is. Bizony, mindenki kedvenc Katalinja lett a férfiak szerint a világ legjobb nője. Trend--Botrány botrány hátán - Volt, amikor Harry herceg meztelenkedéssel és részeg bulizással borzolta a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150129-harry-herceg-legnagyobb-botranyai.htmlAz ártatlan arcú Harry hercegről az elmúlt években inkább botrányai miatt hallhattunk a legtöbbet. Összeszedtük, milyen balhékba keveredett a jófiú Vilmos öccse. Íme!News--Esetlenül bámulta egy operaénekesnő dekoltázsát Károly herceghttp://www.life.hu/news/20150124-karoly-herceg-taryn-fiebig-operaenekesno-kebleit-bamulta-a-buckingham-palotaban.htmlMíg András herceg még mindig a szexbotrányt tagadja, a brit királyi család nem ússza meg a további kínos pillanatokat sem.News--Először cáfolta személyesen András herceg a szexbotrány vádjaithttp://www.life.hu/news/20150123-andras-yorki-herceg-eloszor-cafolta-szemelyesen-a-szexbotrany-vadjait.htmlElőször utasította vissza személyesen is András yorki herceg azokat az állításokat, miszerint szexuális visszaélést követett el kiskorúak sérelmére.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.