Katalin hercegnő videóban szólalt fel a gyermekek védelméért

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
kampány probléma Katalin hercegnő szorongás jótékonyság videó család gyermek bántalmazás függőség mentális egészség segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg neje ezúttal a gyermekek mentális egészségéért szólalt fel egy jótékonysági kampány videójában.

Legyen az ruha, éppen aktuális diéta vagy egy nemes ügy, ha Katalin hercegnő szerepel benne, garantált a siker.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

A második babájával várandós hercegnő a Place2be nevű szervezet videójában szólalt fel azokért a gyermekekért, akik megfélemlítésben élnek, családban történt halálesettel vagy más egyéb problémákkal kell megbirkózniuk.

Felhívja a figyelmet arra, hogy ha nem kapnak szakszerű segítséget ezen problémák feldolgozásához, azok később depresszióhoz, szorongáshoz, függőségekhez, esetleg önkárosító magatartáshoz vezethetnek, éppen ezért fontos, hogy a gyerekek az iskolában megkaphassák azt a támogatást, amire szükségük van.

„8 éves voltam, az volt az utolsó napom gyerekként"

Magyarországon minden 10. gyermek lesz szexuális abúzus áldozata - derült ki egy korábbi felmérésből. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze azokat a jeleket, amelyek egyértelműen zaklatásról árulkodnak.

A teljes felvételt alább tekintheted meg:

Hazatért Katalin és családja a luxusnyaralásrólhttp://www.life.hu/csalad/20150210-hazatert-katalin-hercegne-es-csaladja-a-luxusnyaralasrol.htmlÁlomszép helyen töltötte terhessége utolsó szakaszát Katalin hercegnő és családja. Most azonban ideje volt visszahelyezniük a székhelyüket Londonba.Család--Vilmos fürdőnaciban, Pippa bikiniben - Így nyaralnak Katalin hercegnőékhttp://www.life.hu/csalad/20150203-katalin-hercegno-testvere-pippa-middleton-bikiniben-vilmos-herceg-furdonadragban.htmlNagy-Britannia leghíresebb fenekének tulajdonosát gyönyörű zöld bikiniben szúrták ki vasárnap Mustique szigetén. Katalin hercegnő és családja élvezi a luxusnyaralást - erről szivárgott ki néhány fotó.Család--Katalin hercegnő hófehérben hódít - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150213-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-katalin-hercegno-rita-ora-margot-robbie-dakota-johnson.htmlNemcsak Katalin hercegnő, de sokan mások is az örökzöld fehér ruhák mellett tették le a voksukat a héten. Nehéz eldönteni, ki a legcsinosabb, de ezúttal is rád bízzuk a választást. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendOrigoTojás lett Katalin hercegnőbőlhttp://www.life.hu/kult/20150212-katalin-hercegno-kepmasat-festette-ra-egy-tojasra-egy-holland-tojasfesto-muvesz.htmlTiety Entjes-Weij hivatásos tojásfestő művész, aki ezúttal a brit hercegnő képmását örökítette meg tojáshéjon.Kult--Kedves Katalin, tudod, mióta várunk erre a képre?http://www.life.hu/csalad/20150213-katalin-hercegno-vitorlamintas-ruhaban-mutatta-meg-kerekedo-terhespocakjat.htmlA hercegnőt ezúttal Portsmouthba szólította a királyi kötelessége, ahol nem csupán stílusleckéket adott, hanem terhespocakját is megmutatta.Család--Hová lettek a színek, a minták, az izgalom? Katalin stílust váltott 2. terhessége alatthttp://www.life.hu/trend/20150203-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-igy-oltozott-az-elso-es-a-masodik-terhessege-alatt.htmlHogy öltözzön egy kismama, aki történetesen még hercegnő is? Jöhetnek a színek, a szebbnél szebb árnyalatok, vagy jobb a biztonsági játéknál, a feketénél, a barnánál maradni? Katalin hercegnő stílusát vettük górcső alá Szemes Nóra személyi stylisttal, és megnéztük, miben is változott a stílusa az első és a második terhessége alatt. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.