A várandós hercegnő a hírek szerint minden olyan szépségápolási rutinjával felhagyott, amely bármilyen módon károsíthatja a magzatot. A jelek szerint a hajfestést is száműzte egy időre.

Amióta az egykori Kate Middleton színre lépett Vilmos herceg feleségeként (sőt, már barátnőjeként), mindenki ágrus szemekkel követi Cambridge hercegnőjének lépését. Mindig kifogástalan stílusa a Life.hu figyelmét sem kerülte el, ahogyan tökéletes frizurái sem.

Forrás: AFP/Eddie Mulholland

Ám Katalin hercegnőt sem kerülheti el az, ami minden más földi halandó életében bekövetkezik: az őszülő hajszálak őt sem kímélik. Íme, a leleplező fotó:

Forrás: Northfoto

A második gyermekét váró hercegnő valószínűleg éppen terhessége miatt száműzte a hajfestést napirendjéből, amelynek magzatkárosító hatása a mai napig vitatott téma a szakértők között – erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

8 betegség, amit a hajad elárul rólad
Mára biztosan tudjuk: hajunk állapota számtalan belül zajló folyamatról árulkodik. A Life.hu ITT gyűjtötte össze, melyek ezek.

Nem ez az első alkalom, hogy a világ rácsodálkozott Katalin hercegnő őszülő hajszálaira: először 2012-ben tűntek fel, később pedig akkor, amikor a kis György herceget hordta a szíve alatt.