Bréking! Katalin hercegnő haja őszül

Forrás: AFP/Eddie Mulholland -
frizura terhesség Katalin hercegnő hajszál szépségápolás várandós Vilmos herceg fodrász György herceg ősz magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós hercegnő a hírek szerint minden olyan szépségápolási rutinjával felhagyott, amely bármilyen módon károsíthatja a magzatot. A jelek szerint a hajfestést is száműzte egy időre.

Amióta az egykori Kate Middleton színre lépett Vilmos herceg feleségeként (sőt, már barátnőjeként), mindenki ágrus szemekkel követi Cambridge hercegnőjének lépését. Mindig kifogástalan stílusa a Life.hu figyelmét sem kerülte el, ahogyan tökéletes frizurái sem.

Forrás: AFP/Eddie Mulholland

Ám Katalin hercegnőt sem kerülheti el az, ami minden más földi halandó életében bekövetkezik: az őszülő hajszálak őt sem kímélik. Íme, a leleplező fotó:

Forrás: Northfoto

A második gyermekét váró hercegnő valószínűleg éppen terhessége miatt száműzte a hajfestést napirendjéből, amelynek magzatkárosító hatása a mai napig vitatott téma a szakértők között – erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

8 betegség, amit a hajad elárul rólad

Mára biztosan tudjuk: hajunk állapota számtalan belül zajló folyamatról árulkodik. A Life.hu ITT gyűjtötte össze, melyek ezek.

Nem ez az első alkalom, hogy a világ rácsodálkozott Katalin hercegnő őszülő hajszálaira: először 2012-ben tűntek fel, később pedig akkor, amikor a kis György herceget hordta a szíve alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.