fashion week stílus a hónap színe rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne vágyna márciusban üde színekre, friss árnyalatokra a gardróbjában? Hamarosan vége a feketék, szürkék téli rémuralmának, és beköszönt a pasztellszínek, az élénk tónusok ideje. Ugyan nincs a legfrissebb trendszínek között a rózsaszín, mégis örök klasszikus. Mi imádjuk, és ez nem lesz másként ebben a szezonban sem. Mutatjuk is, mivel viseld!

Kinek áll jól a rózsaszín?

Szemes Nóra személyi stylist szerint igazából mindenkinek, viszont abszolút személyiség kérdése, ki vállalja be. ,,A rózsaszínről megoszlanak a vélemények, mert a romantikus gondolatokhoz kötődik, ezért sokan utálják, mások pedig épp ezért imádják. A tavasz típusok alapszíne, a nyár típusú hölgyeknek a pasztellrózsaszínt érdemes választaniuk. Az ősz típusú nők inkább ne próbálkozzanak vele, a hideg tél habitusához, külsejéhez pedig a pink passzol a legjobban. Ezt a színt is tudni kell ám viselni!"

Forrás: Thinkstock

Mivel kombináljuk?

Nóra elárulta azt is, mely színekhez passzol legjobban a rózsaszín. ,,Feketével túl erős lesz a párosítás, túl nagy a kontraszt, ráadásul elveszi a rózsaszín lágyságát - nagyon okosan kell ezt a két színt összeilleszteni, hogy a végeredmény ne legyen közönséges. Én inkább galambszürkével, bézzsel, törtfehérrel, esetleg citromsárgával, klasszikus navy kékkel kombinálnám. Saját magával is simán működik, arra azonban érdemes figyelni, hogy a végeredmény ne legyen túl sok, túl babás."

Mutatunk is néhány kombinációt!

Ezüsttel, szürkével klasszikus

Az ezüst, szürke-rózsaszín páros abszolút örök. Bármilyen alkalomra bevethető ez a két szín!

1. Massimo Dutti kardigán, 2. F&F pénztárca, 3. Moonfallia karkötő, 4. Nanushka ruha, 5. Zara cipő

Bézzsel, nude-dal modern, letisztult

A nude a tavasz adu ásza, természetesen rózsaszínnel is istenien működik.

1. Elysian ruha, 2. Intimissimi melltartó, 3. Svarowski karkötő, 4. Zara cipő, 5. Nanushka kabát

Rózsaszín és farmer? Bármikor!

Babakék és rózsaszín, egy kis bőr és egy sportos cipő - így egyáltalán nem lesz kislányos a végeredmény.

1. Levi's farmer, 2. Vans cipő, 3. H&M póló, 4. The Sab nyaklánc, 5. Marks and Spencer kabát

Rózsaszínt az arcra!

Egy leheletnyi rózsás arcpír vagy ajakrúzs üdévé és frissé varázsolja az arcodat. A körmökön pedig igazán modern, csajos a rózsaszín!

1. Catrice szemhéjfesték, 2. Mac arcpír, 3. Opi körömlakk, 4. Astor rúzs, 5. Guerlain highlighter arcpirosító
Mi kerül az ajakra 2015 tavaszán? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150305-larion-oscar-sminkmester-elarulja-milyen-ruzs-a-trend-2015-tavaszan.htmlJólesik egy kis szín a téli szürkeség után. Ha nem szeretsz órákig sminkelni reggelente, akkor is van megoldás: egy mámorító színű ajakrúzs mindig feldobja a megjelenésedet. Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team oszlopos tagja elárulta nekünk, milyen színek hódítanak idén tavasszal. TrendOrigoEgy jó tavaszi kabát mindenkinek kell! Így válaszd ki a tökéletesethttp://www.life.hu/trend/20150303-tavaszi-kabatok-2015-re-mit-mond-a-stylist-milyet-erdemes-viselni-milyen-alakra.htmlMár alig várod, hogy a szövetkabátodat, a pufidzsekidet, esetleg a bundádat valami könnyű, tavaszi darabra cseréld? Mi is így vagyunk ezzel, ezért nem is indulhat a tavasz kabátmustra nélkül. Szemes Nóra személyi stylistot faggattuk arról, melyek azok a darabok, amik nem hiányozhatnak a tavaszi ruhatárból, és arról, hogy mit viseljenek a nőies vagy éppen fiús alkatú hölgyek idén tavasszal.TrendOrigoNude körmök mindenütt - a legmenőbb körömlakkok 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150227-divat-es-szepseg-koromlakkok-2015-tavaszan.htmlAkármennyire is imádjuk a sötét körmöket, tavasszal azért mi is valami világosabbra, valami színesebbre vágyunk, hogy legalább ezzel is feldobjuk a mindennapokat. 2015 tavaszán a nyers színek, különösen a nude hódítanak a körmökön, de lássuk, mi van még a palettán!TrendThinkstock3 sminktipp kék szemű sziréneknekhttp://www.life.hu/trend/20150223-larion-oscar-tippjei-3-sminktipp-kek-szemu-szireneknek.htmlMitől lesz a kék szem még kifejezőbb, még kékebb, még különlegesebb? Larion Oscar sminkmester elárulta, mi az a 3 trükk, amit minden kék szemű nőnek tudnia kell sminkeléskor. TrendThinkstockA tűzpiros nyert, a hófehér volt a legnépszerűbb - Ki volt a 2015-ös Oscar-gála legragyogóbb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-ilyen-ruhaban-voltak-a-sztarok-a-voros-szonyegen.htmlA nude árnyalatok helyett idén a klasszikus színeké volt a főszerep a 87. Oscar-gálán. Rosamund Pike szebb volt, mint valaha, ám nálunk a hűha-élmény idén is elmaradt. TrendOrigo3 sminkeszköz, ami minden neszesszerbe kell 2015 tavaszánhttp://www.life.hu/trend/20150302-3-sminkeszkoz-ami-minden-neszeszerbe-kell-2015-tavaszan.htmlHa egész nap rohansz, és nincs kedved egy sminkcuccokkal teli neszesszert cipelni, akkor szűkítsd le a kört: íme 3 pipere, ami minden női táskába kell idén tavasszal.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.