Zenéjével küzd a gyerekkereskedelem ellen Ricky Martin

Ricky Martin melegek gyerekkereskedelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves Ricky Martin, aki nemrég jelentette meg Quien Quiera Escuchar című 10. stúdióalbumát, egy interjúban arról beszélt, hogy koncertjein rendszeresen felhívja a figyelmet a prostitúcióra és pornográfiára kényszerített gyerekek helyzetére. 

"Nem csupán Puerto Ricóban, hanem mindenütt a világban, így az Egyesült Államokban is sok gyerekből válik rabszolga" - mondta egy interjúban az énekes, aki szülőföldjén múlt évben nyitott egy központot a gyerekek elnyomása ellen.

Gyerekkereskedelem - a gyerekek szemével

A Reuters hírportál ötrészes cikksorozatot szentelt annak a 18 hónapos oknyomozó munkának, amely feltárta, miféle illegális, a hatóságok előtt rejtve maradó, pedig tulajdonképpen nagyon is látható rendszerek közvetítik azokat a gyerekeket idegenekhez, akiktől örökbefogadó szüleik meg akartak válni. A témával a bezzeganya blog nyomán a Life.hu is foglalkozott. Cikkünket itt olvashatjátok el.
Forrás: AFP

A vállaltan homoszexuális sztár hozzátette azt is, a másik ügy, amiért mindig kész harcolni, a "saját közösségéért, az LMBT-közösségért (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek. Az elnevezés ezen szexuális kisebbségek összefoglaló megjelölésére használatos) való küzdelem"
Az énekes a közösségi médiában Elton Johnhoz hasonlóan csalódottságának adott hangot az olasz divattervező-páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana nyilatkozatával kapcsolatban, akik "szintetikusnak" nevezték a meleg pároknak béranyaság útján születő, mesterséges megtermékenyítéssel fogant gyerekeket. Ricky Martin, akinek ikerfiai vannak egy béranyától, szintén csatlakozott a D&G márka elleni, Elton John által hirdetett bojkotthoz, amelyről itt írtunk bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.