Most világhírű színésznő, ENSZ-különmegbízott, édesanya és ikon, ám egykoron ő is ugyanúgy kezdte a pályáját, mint bárki más. Íme, a 18 éves Angelina Jolie elfeledett divatfotói.

Egyértelmű, hogy ma Angelina Jolie Hollywood első számú A-listás celebje, akiért szerte a világon milliók rajonganak és árgus szemekkel követik minden lépését.

Forrás: Look magazin

Ki hinné, hogy volt olyan, amikor még nem tudták helyesen leírni Brad Pitt felesége nevét? Angelina Jolie 1993-ban szerepelt modellként a Look nevű, kevésbé ismert brit magazinban.

Forrás: Look magazin

A „Honeychild" címet viselő divatfotó-sorozatban, amely az egyik legelső munkája a sztárnak, a Debensham és a Miss Selfridge márka darabjait népszerűsítette, a fotók alatt azonban még „Anjelinaként" szerepelt az akkor 18 éves színésznő neve. Angelina Jolie egyébként még ugyanebben az évben megkapta első filmszerepét a Cyborg 2 – Üvegárnyék című sci-fibe.

Nézz be Angelina Jolie és Brad Pitt esküvői albumába!
Egy egész világ várta repesve, hogy Hollywood álompárja végre örök hűséget fogadjon egymásnak. A nagy napról készült exkluzív képekért kattints ide!