Megható titok derült ki Caramelről

Forrás: Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813 -
Caramel autista testvér család titok Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes eddig titkolta, hogy van egy öccse, aki más, mint a többiek. Most közös tervük kapcsán mesélt Caramel a tizennyolc éves Barnáról.

Caramel, aki nyáron esküvőre készül és imádja tündéri kislányát, eddig sosem mesélt az öcséről, aki autista. Most azonban a hot! magazinban elmondta, nagyon büszke Barnára, aki komoly tervet dédelget.

Forrás: Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813

„Kevesen tudják, hogy van egy tizennyolc éves kisöcsém is, aki autista. Barna az apukámmal él, a volt nevelőapámmal. Két-három hetente találkozunk. Most azért mesélek róla, mert elhatározta, hogy másoknak is segíteni akar és együtt összehozunk egy alapítványt" – mesélte Caramel.

Autizmus - a falakon túl

Mit tud egy hétköznapi ember az autizmusról? Valószínűleg túl keveset, és az a kevés információ is egy-egy film- vagy könyvélmény lenyomata – a Life.hu cikkéből most bővebben olvashatsz az autizmusról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.