Május 13-ától a világ szeme Cannes-ra szegeződik: ezen az estén immár 68. alkalommal nyitja meg kapuit a világhírű filmfesztivál. Lássuk, melyik vörös szőnyegen csetlő-botló híres, avagy kevésbé ismert színésznő és önjelölt sztárocska indulhat a 2015-ös Cannes legszebbje címért!

Kezdésnek mindjárt itt is van az izraeli műsorvezető, Hofit Golan, akit egyébként Paris Hiltonhoz és a szintén botrányhős Geldof lányokhoz szoktak hasonlítani – ám ebbe most ne menjünk bele. Az azonban biztos, hogy ezt a tüllel gazdagított ruhakölteményt jó darabig nem fogjuk elfelejteni.

Forrás: AFP/Valery Hache

Keveset láthattuk az elmúlt időszakban a csodálatos Natalie Portmant, aki egy testvonalát finoman követő, élénkpiros estélyi mellett tette le a voksát, és a számára legkedvesebb "kiegészítőt" viselte a cannes-i vörös szőnyegen: a férjét és egyben kisfia édesapját, Benjamin Millepiedet.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Nem bízta a véletlenre a dolgot a francia színésznő, Frédérique Bel, aki ezzel a feltűnő darabjával azonnal a francia Beyoncé lett: az általa viselt darab láttán akarva-akaratlanul a díva Met-gálán viselt Givenchyja ugrott be. Nem véletlenül: ezt a csodát is a híres francia divatház jegyzi.

Forrás: AFP/Valery Hache

A tavalyi év leggyönyörűbb nőjének megválasztott Lupita Nyong'o ezúttal sem okoz csalódást: a színésznő és a Gucci ruhája is úgy csodás ezen a fotón, ahogy van.

Forrás: AFP/Valery Hache

Julianne Moore igazi végzet asszonyaként festett ebben különleges Armani Privé darabban. Gyönyörű!

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Naomi Watts Elie Saab tervezte darabja elölről is nagyon látványos volt:

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

De hátulról sem fogjuk elfelejteni egykönnyen:

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

A cannes-i filmfesztiválon tavaly is hatalmas népszerűségnek örvendett a sárga szín – ebbe burkolta most magát a várandós francia modell, Noémie Lenoir is. Szép volt, de talán túl hétköznapi egy ilyen eseményhez.

Forrás: AFP/Bertrand Langlois