Ma lenne egyéves a gangról kidobott kisfiú

Forrás: Facebook/Angyalhír - Megemlékezés a családon belüli erőszak áldozataiért -
halál kisfiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma lenne egyéves a kisfiú, akit apja dobott ki egy negyedik emeleti lakásból, majd a gyerek után ugrott. Az anya még mindig alig tudta feldolgozni a tragédiát. 

A fiatal édesanyának hónapokba telt, mire felfogta, mi történt a gyermekével.

"Egy életerős és boldog baba édesanyja voltam. Hihetetlen hitet és erőt adott a gyermekem, és az a tény, hogy anya lettem, a legjobb emberré tett. A gyermekem iránt érzett szeretet soha nem fog megváltozni, és el nem múlik, még úgy sem, hogy elveszítettem. Hónapokba telt, amíg felfogtam, hogy Ádám fizikailag nincs többé. A hiánya szinte elpusztított, de el kellett fogadnom a tényt" – mondta a Blikknek az édesanya, aki most azokat az embereket igyekszik közel hozni egymáshoz, akiket érdekel, hogy gyermekeik, unokáik biztonságban nőjenek fel. Az édesanya azt szeretné, hogy több figyelmet kapjon a családon belüli erőszak. Angyalhír néven sétát szervezett, ahol megemlékeztek a kis Ádámról és minden hasonló sorsú emberről.

Július 29-én lenne egy éves Seres Barbara kisfia, Ádám Forrás: Facebook/Angyalhír - Megemlékezés a családon belüli erőszak áldozataiért

Az édesanya szerint lehet tenni azokért, akik jelenleg is erőszak elszenvedői.
"Sokan megszóltak, micsoda ízléstelenség, hogy nyilvánosságra hoztam a velem történt tragédiát. Szerintem nem magánügy. Ha egy ilyen eset napvilágra kerül, az áldozatot hibáztatják először. Holott az emberek nagy része talán nem is ismeri pontosan a családon belüli erőszak természetrajzát. Azt gondolom, hogy igenis fel kell emelni a hangunkat, hogy végre meghalljanak minket" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.