Férfiak álma, igazi szexszimbólum az Oscar-díjas színésznő, Angelina Jolie. Sok nő szeretne rá hasonlítani - de van olyan is, aki ezért bármire képes.  

A 27 éves Veronika Black kanadai modell, aki mell- és szájimplantátumai behelyezése után pontosan ugyanúgy fest, mint Brad Pitt felesége, Angelina Jolie. Nem is csoda, hogy lépten-nyomon összetévesztik a világhírű színésznővel. 

A nőről készült képeket ITT nézheted meg

Veronika, akinek több mint 658 ezer követője van az Instagramon, szingli. Erről korábban így nyilatkozott: "Egy öt évig tartó kapcsolat után most már több mint egy éve egyedül vagyok. Már nagyon meg szeretném találni életem szerelmét. Az idősebb fickókra bukom, az olyanokra, mint Brad Pitt. De ha nagyon őszinte akarok lenni, be kell ismernem, hogy én inkább elijesztem a férfiakat a kinézetemmel.Érdekes meglátás, hiszen Angelina Jolie bizonyára senkit nem riaszt meg a kinézetével...

Angelina JolieForrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter

A fiatal lány saját bevallása szerint szürke kisegér volt korábban, ezért egyetlen fiúnak sem kellett. Az első randijára is csak 18 éves korában került sor. Ekkor döntött úgy, hogy megváltoztatja a külsejét, de akkor még legmerészebb álmában sem gondolta, hogy a beavatkozások után pontosan úgy fog festeni, mint a dögös világsztár. "Mivel Angelina igencsak vonzó, nem bánom, hogy így alakult" – mondta Veronika.