A kádban ülve szülte meg gyermekét az asszony

Forrás: Thinkstock -
édesanya terhesség szülés kád fájás gyermek fürdő asszony telefonálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiva Mia Jacksonnál fürdés közben jelentkeztek a fájások, telefonálni és segítséget kérni azonban már nem maradt ideje, így itt hozta világra második gyermekét.

Annyira váratlanul és hirtelen jelentkeztek a szülési fájdalmai Kiva Mia Jacksonnak, hogy már telefonálni sem maradt ideje a 35 éves brit asszonynak.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az immár 2 gyerekes édesanya, aki egy héttel későbbre várta gyermekét, először azt gondolta, hogy a megtévesztő Braxton Hicks-féle fájásai jelentkeznek, ezért úgy döntött, vesz egy forró fürdőt, hátha enyhülnek a fájások.

„Nagyon aggódtam, amikor megszületett, mert kék volt és nem adott ki semmilyen hangot" - magyarázta Kiva, akit végül az időközben tárcsázott dicspécser nyugtatott meg, hogy ez gyakori a csecsemőknél. „Amint megérkeztek a mentősök, felmelegítették egy száraz törölközővel, így rögtön jobban lett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.