Súlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?

Forrás: AFP/Chris Jackson -
terhesség Katalin hercegnő haj Katalin hercegné hajfestés gyermek fodrász őszülés várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.

Milliószor volt már napirendi téma a sajtóban a még várandós Katalin hercegné őszbe hajló hajtöve. A kétgyerekes brit hercegné ugyanis érthető módon a kis Györggyel, illetve a körülbelül 3 hónappal ezelőtt született Saroltával való várandóssága alatt felhagyott mindenféle magzatkárosító szépségápolási rutinjával, beleértve a hajfestést is.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Szakértők között a mai napig vitatott téma a terhesség alatti hajfestés, a sztárok kedvenc fodrásza, Nicky Clarke egyértelműen állást foglalt a dologban, és nem is rejtette véka alá véleményét Katalin hercegné ősz hajszálairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.