A 24 éves énekesnő hihetetlen formában van, dögös bikinialakját ezúttal egy jachton villantotta meg, igazán szexi pózban. 

Szinte hihetetlen, hogy Rita Ora valaha elégedetlen volt testével! Az énekesnő bomba alakkal rendelkezik, amelyet most egy jachton mutatott meg egy olyan bikinibe csomagolva, amely alig bíz bármit is a képzeletre. Rita Ora a látványt egy elég szexi pózzal spékelte meg, mi pedig kíváncsiak vagyunk, hogy egy bizonyos valakinek szólt-e a dögös mozdulat, vagy csak táncra perdült a híresség. 

Forrás: Instagram/Rita Ora

 

De ki is az a Rita Ora?
Rita a volt Jugoszláviában született, viszont a háborúk miatt szüleivel már néhány hónaposan elköltözött az Egyesült Királyságba. Anyja, Vera, pszichiáter, apja, Besnik pedig kocsmatulajdonos. Egy nővére (Elena) és egy öccse (Don) van. Londonban nőtt fel, és itt járt iskolába is. Korán elkezdett az énekléssel foglalkozni. 2004-ben szerepelt a Spivs című filmben. A 2009-es Eurovíziós Dalversenyen Angliát szerette volna képviselni, de végül nem választották be. 2007-ben háttérénekesként közreműködött Craig David Awkward című dalában. Debütáló albumát ORA-nak hívják, amely 2012. augusztus 27-én jelent meg.