A legendás énekesnő eredetileg Bobbi Kristina Brownra hagyta azt a jogdíjak által a jövőben csak gyarapodó 20 millió dolláros vagyont, amelyen már a 23 éves lány halála óta megy a vita Whitney családjában. Most végre kiderült, pontosan kik is részesülhetnek belőle.

Whitney Houston hátrahagyott vagyona azóta foglalkoztatja a nyilvánosságot és a legendás énekesnő családját, hogy elhunyt a világsztár mindössze 23 éves lánya, Bobbi Kristina Brown.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A végrendelet szerint Bobby Brown lánya örökölte ugyanis a hatalmas pénzösszeget azzal a feltétellel, hogy 21 éves korában a 10 %-ához, 25 évesen a 15 %-ához jut hozzá, 30 éves kora után pedig a pénz egészét megkapja. Ezt azonban már nem élhette meg: Bobbi Kristina Brown július végén meghalt, fél évvel azután, hogy eszméletlenül találták fürdőkádjában.

Most pedig az egész család a néhai Whitney Houston vagyonára feni a fogát. A végrendelet nemrég nyilvánosság elé került további részei szerint Whitney Houston rendelkezett róla, hogy amennyiben Bobbi Kristina Brown meghalna az előtt, hogy a teljes örökséget megkapná, úgy a vagyon édesanyjára, Cissy Houstonra, édesapjára, John Houstonra, két bátyjára, illetve férjére, Bobby Brownra szállna - írja az USA Today.

Igen ám, de időközben elhunyt az énekesnő apja, Bobby Brown pedig hiába követeli a részét, évekkel ezelőtti válásuk miatt valószínűleg egy fityinget sem fog kapni a hatalmas összegből. Tovább bonyolítja a dolgot, hogy közben Bobbi Kristina élettársa, Nick Gordon, akit többen is felelősnek tartanak a lány haláláért, azt állítja, titokban összeházasodtak, ám egyelőre semmilyen dokumentummal nem tudja bizonyítani, hogy valóban oltár elé vezette az énekesnő lányát.