Photoshoppal szedték le ismert plus size lányokról a kilókat, hogy fogyásra ösztönözzék őket

Forrás: Boredpanda -
retusálás ösztönzés plusz kiló Photoshop fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára a photoshop testesíti meg a mai szépségideált. Ezt közvetíti az a csoport is, amely ismert plus size lányokról retusálta le a pluszkilókat, hogy fogyásra ösztönözze őket.

A plus size modellek állandó harcban vannak a médiával, rengeteg kampány indul el azért, hogy a duci emberek megítélésén változtassanak az emberek. Úgy látszik, ezzel szemben is indulnak hadjáratok, néhányan ugyanis éppen azt akarták megmutatni, hogy vékonyan szebbek lennének a plus size nők.

Tes Holiday Forrás: Boredpanda

„Azért csináltuk, hogy lássák, mennyivel szebben nézhetnének ki. Ráadásul sokkal egészségesebb is ez a testalkat: a rendszeres mozgás és a megfelelő életmód pedig elengedhetetlen az életben. Ha mozognának, így néznének ki” - nyilatkozta az egyik csapattag.

Denise Bidot Forrás: Boredpanda

Lulinix Forrás: Boredpanda
Angela Trovato Forrás: Boredpanda

Mayara Russi Forrás: Boredpanda

Whitney Way Thore Forrás: Boredpanda

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.