Hivatalos: Márciusban érkezik a királyi bébi

Forrás: AFP/Claudio Bresciani -
terhesség család gyermek Viktória svéd királyi hercegnő várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd királyi család hivatalos közleményben osztotta meg a nagy örömhírt: Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg a második gyermeküket várják.

Míg mindenki Katalin hercegné állítólagos harmadik terhességével van elfoglalva, addig Svédország trónörököse, Viktória hercegnő és férje, Dániel herceg a napokban számoltak be családjuk legújabb örömhíréről: a svéd koronahercegnő második gyermekével várandós!

Forrás: AFP/Claudio Bresciani

Az amerikai Hello! magazin által is lehozott közlemény szerint a svéd hercegi pár jövő év márciusára várja a királyi család legifjabbikát. Viktória királyi hercegnő és a korábban fitneszedzőként dolgozó Daniel Westling 8 évvel megismerkedésük után, 2010-ben házasodtak össze. Első gyermekük, Esztella hercegnő 2013 februárjában született.

Amikor egy földi halandó és egy királyi sarj találkozik

Egy királyi sarj élete nem mindig játék és mese - az európai királyi udvarok fénykorában az uralkodók leányait egyszerűen árunak tekintették. A jövőjüket az államérdek határozta meg, gyakran már gyerekkorukban eldőlt a sorsuk, és akár távoli országokba is elkerülhettek, hogy olyan férfiak mellett éljék le életüket, akit korábban még csak nem is láttak. Szerelem vagy boldogság? Szó sem volt ilyesmiről. A helyzet azonban jócskán megváltozott: a Life.hu ITT gyűjtötte össze Európa legszebb tündérmeséit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.