terhesség szülés apás szülés fitt rúdtáncos Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismama és párja, Attila október elejére várják első gyermeküket. A rúdtáncvilágbajnok bomba formában van és arról is mesélt, férje szeretne mellette lenni, amikor kisbabájuk a világra jön.

Pirner Alma számára az elmúlt hónapok nagyon harmonikusan teltek, ráadásul a terhessége alatt mindössze 7 kilót szedett fel. A sztármama párjára bízta a döntést azzal kapcsolatban, hogy jelen lesz-e vele a szülőszobán, amikor gyermekük világra jön.

„Apás szülést tervezünk, bár én nem ragaszkodtam hozzá, mert ezt rá kell bízni a férfira. A férjem azonban mondta, hogy ő mindenképpen szeretne ott lenni" – mondta Alma, aki az edzést sem hagyta még abba.

„Mérsékelten sportolok, még két hétig ez engedélyezett, utána már csak a sétát javasolja az orvosom"mesélte a fitt kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.