Gyönyörű képet osztott meg családjáról Nick Vujicic

Forrás: Facebook/Nick Vujicic -
Nick Vujicic fénykép ember fotó feleség férfi kéz és láb nélküli család gyermek újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nick Vujicic meghitt családi fényképét elnézve rájövünk, mit is jelent valójában a szeretet.

Nick Vujicic, akit a kéz és láb nélküli emberként ismert meg a világ, júliusban jelentette be második gyermekének születését közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Nick Vujicic

A motivációs előadóként ténykedő Nick a minap ugyanitt osztotta meg azt a bensőséges hangulatú családi képet, amelyen 2 hónapos kisfia éppen a mellkasán pihen. Nickről csak születésekor derült ki, hogy kezek és lábak nélkül jött világra, ez azonban a legkevésbé sem akadályozza abban, hogy szeretgesse a kis Dejant: karjai híján a szívével öleli körbe a csöppséget.

Bármit elérhetsz, ha igazán akarod!

Nick születésekor derült csak ki, hogy kezek és lábak nélkül jött a világra, bal lába helyén csupán két lábujj van. Iskolatársai sokat csúfolták, és sokáig nem is látta értelmét az életének, édesanyjának hála azonban rájött: nem ő az egyedüli, akinek ilyen nehéz sors jutott. Nick Vujicic történetét és további 2 sorstársáét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.