Ünnep feketében? Miért ne! Három ruhadarab, amire szükséged lesz decemberben

Star Wars csillogás szilveszter ruha Star Wars: Az ébredő Erő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy tudjuk, a fekete komor szín, és kevés nő van, akinek a bőrtónusához igazán passzol, mégis rajongunk érte. Ha nincs kedved a feltűnő árnyalatokhoz, és inkább maradnál a jól bevált fekete holmiknál, akkor a következő cikk neked szól – íme, három ruhadarab, amit érdemes beszerezned még az ünnep előtt!

Valami nagyon menő

Az év kétségkívül legnagyobb filmes szenzációját pár nap múlva már moziban is megnézheted, így nem csoda, ha a Csillagok háborúja legújabb része a ruhagyártókat is inspirálta egy kicsit. Ha mozi, akkor ez a szett egyszerűen tökéletes idén decemberben!

1. Zara 32.990 forint 2. Mango 17.995 forint 3. H&M 8990 forint 4. Tally Weil 19.99 euró 5. Catrice 1249 forint 6. Vagabond 130 euró

Valami karácsonyi

No nem kell rögtön rénszarvasokra gondolni... Egy karácsonyi pulcsi egyszerűen kell, de csakis akkor, ha dögös holmikkal, szexi ruhadarabokkal kombinálod!

1. H&M 3990 forint 2. Chanel 36 dollár 3. Coccinelle 157.50 dollár 4. Zara 8995 forint 5. Zara 14.995 forint

Valami csillogó

Nincs ünnep és év vége csillogás nélkül, és ha kedved tartja, még a színeken sem kell agyalnod. A bő fazonú nadrágok is fénykorukat élik, kombináld őket szűk felsőrésszel, és irány a szilveszteri buli!

1. Judit Takács 140 euró 2. MAC 6100 forint 3. Bijou Brigitte 3.95 euró 4. Zara 22.995 forint 5. Cuplé 189 euró 6. Bershka 7995 forint
Arcápolás ajándékba: Szuper ajándékok nőknek 10.000 Forint alatthttp://www.life.hu/trend/20151210-szuper-ajandek-noknek-10-000-forint-alatt.htmlEgy jó arckrém mindig kell, így ha tanácstalan vagy, mivel lepd meg az édesanyádat, a nővéredet vagy a barátnődet karácsonykor, nem is kell tovább keresgélned! TrendThinkstockEzeknek minden nő örülni fog! Pezsgőszínű ékszerek a fa aláhttp://www.life.hu/trend/20151210-pezsgoszinu-ekszerek-a-fa-ala.htmlA karácsonyi őrületben az ékszer egy abszolút biztos pont: ennek a legtöbb nő örül, nem is akármennyire! Persze ízlés dolga, ki milyen színre, anyagra voksol, a pezsgőszín azonban egy igazi adu ász: szinte mindenkinek jól áll! Imádjuk a magyar tervezők kreációit, így kiválasztottuk álomdarabjainkat a hazai kínálatból, és mutatunk olyan ékszereket is, melyek abszolút elérhető áron kaphatóak, és nagyszerű ajándékok lennének a karácsonyfa alá! Trend--Pocakosan is gyönyörűek - Ők 2015 legstílusosabb sztármamáihttp://www.life.hu/trend/20151209-hiressegek-akik-2015-ben-varnak-es-vartak-kisbabat.htmlTavaly vitathatatlanul Blake Lively volt a sztárvilág legcsinosabb kismamája, idén pedig jó pár kihívója akadt Ryan Reynolds feleségének. Vannak, akik már túl vannak a szülésen, vannak, akiknél ez csak jövőre esedékes, mi pedig megmutatjuk, idén kik tudták legcsinosabban megélni a babavárás különleges pillanatait. TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Felméry Lilihttp://www.life.hu/trend/20151201-5-kerdes-a-szepsegrol-felmery-lili.htmlMég csak 22 éves, de sikert sikerre halmoz a Magyar Állami Operaház táncosnője. Nyert már nemzetközi balettversenyt, tanult külföldön, szépségével pedig mindenkit elkápráztat. A Life.hu sorozatában ezúttal Felméry Lilit faggattuk szépségtitkairól. Trend--Trendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigoApró legyen, vagy méretes? Téli táskakörképhttp://www.life.hu/trend/20151124-teli-taskakorkep-oldaltaskak-elegans-darabok.htmlHa elegáns helyre indulsz, próbálj minél kisebb darabokat választani, a hétköznapokban azonban nagyon praktikus egy kisebb oldaltáska vagy egy méretes, mindent bele darab. Mutatjuk is, idén mikből érdemes válogatni! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.