György herceg és Charlotte hercegnő nélkül készül Ázsiába Vilmos és Katalin

Bhután Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek Ázsia György herceg Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege és hercegnéje Bhután uralkodóját és állapotos feleségét készülnek meglátogatni idén tavasszal.

A Himalájához készül Vilmos herceg és Katalin hercegné. A brit hercegi pár hivatalos látogatásra készül Bhután királyához, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck és terhes feleségéhez, Jetsun Pema királynéhoz.

Forrás: Facebook/The British Monarchy

A baba a hírek szerint éppen akkor fog megérkezni, amikor Katalin és Vilmos Bhutánban lesz. A Daily Mail szerint a hercegi pár két gyermeke, a kis György herceg és a nemrég születet Charlotte hercegnő nem tartanak a hosszú útra szüleikkel.

Katalin hercegnő öccse nagy bajban van - Nem segít a király család?http://www.life.hu/csalad/20151223-katalin-hercegno-occse-james-middleton-anyagi-gondokkal-kuzd-nem-segitenek-neki.htmlA hírek szerint James Middleton teljesen kiakasztotta a családját, mivel nem hajlandó visszavenni a kicsapongó életmódjából. Katalin úgy döntött, többet nem támogatja anyagilag a testvérét. CsaládOrigoA világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--Vilmos herceg: "Félek, hogy nem látom a gyerekeimet felnőni"http://www.life.hu/csalad/20160104-vilmos-herceg-fel-hogy-nem-latja-felnoni-a-gyerekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercege őszinte interjújában vallott arról, mennyire megváltoztatta őt az apaság. Család--Nem tudott elmenni az esküvőre a vőlegény 91 éves nagymamája, így az esküvőt vitték hozzáhttp://www.life.hu/csalad/20160108-nem-tudott-elmenni-az-eskuvore-a-volegeny-91-eves-nagymamaja-igy-az-eskuvot-vittek-hozza.htmlBrian és Lauren Kurtulik nagyon szomorúak lettek, amikor kiderült, hogy Brian 91 éves nagymamája nem tud részt venni az esküvőjükön, így mindent megtettek, hogy ő sem maradjon ki az ünneplésből. Család--Imádnivaló kép készült György herceg első bölcsis napjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160107-gyorgy-herceg-elso-napja-a-bolcsodeben-foto.htmlEljött a nagy pillanat, amelyre hónapok óta várunk: Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülött gyermeke először lépte át bölcsődéje küszöbét. CsaládOrigoNyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.