Kakikapszulával fogyna Nyertes Zsuzsa

fogyás Nyertes Zsuzsa hízás kapszula kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő semmitől sem riadna vissza, ha a pluszkilóktól kellene megszabadulnia.

Székletátültetéssel segítenék a fogyni vágyókat amerikai kutatók - erről volt szó többek közt a reggeli Mokkában. A műsor vendége volt a témában Dr. Beró Mariann, gasztroenterológus - akit telefonon szólaltattak meg -, a stúdióban pedig Nyertes Zsuzsa fejtette ki véleményét. Elárulta, ha hirtelen felszaladna rá tíz kiló, komolyan elgondolkodna azon, hogy kipróbálja ezt a kapszulát.

„Elgondolkoztam, amikor meghallottam a hírt, hogy másnak a székletét kell lenyelni, igaz, kapszulában. Aztán elgondolkoztam, hogy biztos van benne ráció. (...) Én sosem tagadtam meg magamtól a jó falatokat, mert sosem volt problémám a súlyommal. Ha mégis elhíznék, ha másért nem, a színpadért biztosan bevenném" – mondta Zsuzsa.

Bizar gyógymódok

A Life.hu cikkéből megtudhatod, egyes szakértők azt állítják, a vizeletnek számos hatékony felhasználási módja van. A méhlepényükből készült smoothie-val pedig egy angliai nő erősíti a kismamákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.