Megszületett Tyra Banks első gyermeke

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Tyra Banks béranya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű szupermodell és fotós barátja végre szülők lettek. Annyi küzdelem után Tyra 42 évesen tapasztalhatja meg az anyaság örömét.

Tyra Banks és norvég fotós barátja, Erik Asla az Instagramon jelentették be a csodálatos örömhírt. Béranya segítségével érkezett meg a gyermekáldás a modell életébe.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Tyra sokáig küzdött termékenységi problémákkal, és sokszor vonták kérdőre, hogy miért nincs még gyermeke. Egy szeptemberi tévéműsorban könnyek között vallott meddőségi gondjairól. Azonban most igazán nagy lehet az öröm. Megszületett csodálatos kisfiuk, York.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner

Egyelőre csak a kisfiú sapkájáról tettek közzé fotót. Ezzel, és néhány csodálatos szóval üdvözölték gyermeküket:

Forrás: Instagram/Tyra Banks

A legnagyobb ajándék, amiért annyit küzdöttünk, és olyan sokat imádkoztunk végre köztünk van. Az én ujjaimat és hatalmas szemeimet örökölte, de a szája és az álla olyan, mint az apukájáé. Köszönjük annak az angyali nőnek, aki kihordta nekünk a csodálatos kisfiunkat, és imádkozunk azokért, akik még küzdenek, hogy elérjék ezt a mérföldkövet. York Banks Asla, üdvözlünk a világban!

Még szoptatja 3 éves fiát Som Balogh Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160128-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-meg-anyatejjel-taplalja-harom-eves-kisfiat.htmlA Barátok közt sztárjának kisfia, Noel hamarosan óvodás lesz, de még mindig anyatejjel táplálja édesanyja. Család--Angelina Jolie: "Nem akarom, hogy a gyerekeimből színészek legyenek"http://www.life.hu/csalad/20160128-angelina-jolie-nem-akarja-hogy-a-gyerekeibol-szinesz-legyen.htmlMeglepő kijelentést tett Angelina Jolie: egy interjúban arról beszélt, semmiképp sem szeretné, ha gyermekei színészi pályára lépnének. Család--Visszatért az anya a Down-szindrómás gyermekéhezhttp://www.life.hu/csalad/20160127-visszatert-az-anya-a-down-szindromas-gyermekehez-leo.htmlLeóról csak a születése után derült ki, hogy Down-szindrómás. Az anyja, Ruzan viszont úgy döntött, hogy nem tudja felnevelni így a gyermekét. Család--Gólyahír! Emily Blunt kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20160127-emily-blunt-szineszno-kisbabat-var.htmlAz ördög Pradát visel sztárja és párja, John Krasinski is megerősítette a hírt: második babájukat várják. Család--Felcímkézett mellekkel kampányol egy cég a szoptatás mellett http://www.life.hu/csalad/20160127-matricakkal-ellatott-mellekkel-kampanyolnak-az-anyatejes-taplalas-mellett-foto.htmlEgy amerikai ügynökség különös módot választott, hogy kiálljon az anyatejes táplálás mellett. A fotók igen figyelemfelhívóra sikeredtek, és már több klinikán is kihelyezték őket. Család--Szívdöglesztő pasik lettek Pamela Anderson fiaibólhttp://www.life.hu/csalad/20160127-pamela-anderson-fiai-brandon-lee-es-dylan-lee-mar-igazi-ferfiak-lettek.htmlA színésznő és Tommy Lee két közös fia már nem kicsik többé. Igazi férfiak lettek a bátyókból. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.