Lauren Graham is botoxoltat?

botox Szívek szállodája Lauran Graham Lorelai Gilmore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szívek szállodája főszereplőjét alakító színésznőn is meglátszik az évekkel folytatott ádáz küzdelem nyoma. A 48 éves sztár arca kissé túlságosan feszesre sikerült.

A Szívek szállodája rajongóinak szíve repeshet az örömtől, hiszen ennél biztosabb nem is lehetne, hogy lesz folytatás. Ugyan van olyan egykori kulcsszereplő, aki nem tér vissza a sorozatba, a legtöbb fontos figurát ismét láthatjuk majd Stars Hollow városában.

Forrás: Instagram/Yanic Truesdale

A Szitakötő szálló is kinyitotta kapuját. Erről Yanic Truesdale, vagyis Michel, a recepciós töltött fel bizonyíték erejű képet Instagram-oldalára. A fotón sorozatbeli főnökével, azaz Lorelai Gilmore-ral együtt látható, és bár csak úgy ragyog az arcuk a boldogságtól, az is világosan látszik, hogy Lauran Graham színésznő nem a természetnek köszönheti a ránctalanságát. Kissé elszobrosodott az arca az elmúlt évek alatt, reméljük, felhagy a szépészeti beavatkozásokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.