Egy kislány egyévesen körbetotyogta a fél világot

Szingapúr Írország Ausztrália világjáró gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ír kislány egyéves koráig több országban járt, mint a legtöbb ember, ugyanis szülei úgy döntöttek, hogy hátrahagyják mindenüket és világ körüli útra indulnak. Nem bánták meg, erről árulkodnak az Instagramra feltöltött képeik is.

Szingapúr, Ausztrália, Malajzia, Indonézia, Új-Zéland, Vietnam, Tajvan, Hongkong és Írország. A legtöbb ember nem mondhatja el magáról, hogy járt ezekben az országokban, sajnos még a mindössze egyéves Esme sem, hiszen még beszélni is alig tud.

Szülei tapasztalt hátizsákos utazók, és akkor sem adták fel szenvedélyüket, amikor kislányuk megszületett. Eladták autójukat, londoni házukat, és elindultak egy világ körüli útra - írja a Telegraph.

„Mindenki azt mondta, hogy teljesen őrültek vagyunk, amikor elmondtuk, elvisszük Esmét a születése után 10 héttel" – mesélte a kicsi anyukája, Karen.

Esme élvezi, ha utazhat Forrás: Instagram / travelmadmum

Persze meg kellett küzdeniük az utazás nehézségeivel, ugyanis gyakran kis szobába zsúfolódtak össze, és végig szoptatni kellett a kislányt.

"De Esme szemmel láthatóan szerette az utazást, türelmes volt, és jól viselkedett. Annyira társasági lény. Nagyon szeret a szabadban lenni" - mondta Karen az Evening Standardnek.

Persze néha sajnálta, hogy nincsenek más gyerekek is, akikkel lánya játszhatna. Ez volt az egyik oka annak, hogy Instagram-oldalára fotókat töltött fel az utazásukról, ami talán másokat is inspirál, hogy ne hagyjanak fel az utazásokkal a gyeremekük érkezésekor.

Sztárcsemeték találtak egymásra a Super Bowl alatthttp://www.life.hu/csalad/20160208-beyonce-kislanyara-vigyazott-a-coldplay-enekesenek-lanya.htmlGwyneth Paltrow és Chris Martin zenész-énekes tizenkét éves kislánya, Apple bébicsősznek csapott fel a Super Bowl alatt, ráadásul nem is akárkit kísérgetett: Blue Ivy Cartert, Beyonce és Jay Z közös csemetéjét. Család--Raikkönen kisfia piros Ferrariban hasítotthttp://www.life.hu/csalad/20160201-ferrari-piros-auto-szulinap.htmlMég csak egyéves Kimi Raikkönen kisfia, de már most úgy ünnepelte a születésnapját, amiről a legtöbb férfi csak álmodhat. CsaládOrigoMi lesz György herceg, ha nagy lesz? Katalin hercegné elárultahttp://www.life.hu/csalad/20160209-katalin-hercegne-elarulta-hogy-fia-gyorgy-herceg-repulogep-pilota-szeretne-lenni.htmlA jelek szerint édesapja, Vilmos herceg, illetve nagybátyja, Harry herceg nyomdokaiba szeretne lépni a 2 éves György herceg, akit édesanyja szerint teljesen lenyűgöznek a repülőgépek. Család--Sokszor sírva fakadt az éhségtől Bangó Margithttp://www.life.hu/csalad/20160202-bango-margit-nehez-gyerekkorarol-meselt-az-edes-elet-cimu-musorban-sokszor-ehezett.htmlAz énekesnő rendkívüli szerény körülmények között nőtt fel. Általában csak egy ruhája volt, és sokszor éhezett is. CsaládOrigoEgy kaposvári kereszteződésben szült a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160205-utkozben-szuletett-meg-alexandra.htmlSzüléshez riasztották a mentőket Somogy megyében. A mentőknek arra sem volt idejük, hogy bevigyék a kismamát a kórházba, ezért útközben kellett félreállniuk, hogy levezethessék a szülést. CsaládOrigoKiderült, ki után kapta a nevét Ryan Reynolds és Blake Lively közös lányahttp://www.life.hu/csalad/20160205-ryan-reynolds-es-blake-lively-kislanya-james-a-szinesz-edesapja-utan-kapta-a-nevet.htmlNemrég maga a sztárapuka árulta el, miért kapta kislánya a meglehetősen fiús hangzású James keresztnevet. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.