Az egyik világhírű sportmárka arca, Kanye West eléggé bepörgött, amikor megtudta, hogy sógornője, Kylie Jenner leszerződött az egyik konkurenciához. A rapper egy Twitter-bejegyzésben szólt be a cégnek, és robbantott egy olyan bombát, ami már most elég nagyot szólt.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kanye West-nek nem tetszik, hogy sógornője, hogy a 18 éves Kylie Jenner egy hétszámjegyű szerződést kötött az egyik sportszergyártóval hétfőn.

Vajon a családi idill összedőlhet Kylie és Kim között is?Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

A 38 éves rapper a Twitterén osztott meg egy bejegyzést csütörtökön, és úgy néz ki, hogy

szavait inkább az ellenségének tekintett cégnek szánta.

A családi és üzleti perpatvar azért törhet ki, mert Kanye-nek már szerződése van az egyik sportszergyártóval, és a rapper szeretné, ha Kylie nem támogatná a konkurenciát, legalábbis erre utal a Twitteren közzétett üzenete, amit 18 millió követőjével osztott meg.

"1000%, hogy ebből a Kylie nem lesz tagja a Puma csapatának, ez a családról szól! Kylie pedig 1000%-ban a Yeezy csapat része! Puma, visszaadjuk a pénzedet! Soha ne próbáld meg szétválasztani a családunkat!" - számolt be a Daily Mail.

Az egész azért is ironikus, mert a két konkurens cég egy testvérpár rossz viszonya miatt jött létre 1948-ban, ugyanis megromlott köztük a viszony. A testvérek eletük végéig versenyeztek egymással.