DJ Seherezádé nagyon különleges frizurát csináltatott - Rá sem ismerni!

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé -
valóvilág frizura szexi DJ Seherezádé haj fonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szépség gyönyörű hajfonattal pózolt, amelytől teljesen megváltozott a kinézete. 

DJ Seherezádé sokszor meglepi rajongóit szexibbnél szexibb fotókkal, ám most nem dögös dekoltázsán legeltethetjük a szemünket, hanem frizuráján, ami brutálisan látványosra sikeredett. Azt nem tudni, póthaj került-e a szépség fejére, hiszen ilyen hosszú copfhoz, már elkelhet egy kis plusz.

Forrás: Facebook/DJ Seherezádé
Legyél vadító: sminkeld magad Macskanőnek!http://www.life.hu/trend/20160217-macskano-smink-farsangra.htmlSzexi farsangi jelmezre vágysz? Öltsd magadra a legvadítóbb női szuperhős, Macskanő sminkjét! Várady Polett megmutatja, hogyan készítsd el ezt a dögös make-upot. Trend--Mi köze van a Hold mozgásának a szépségápoláshoz? Most megtudhatod!http://www.life.hu/trend/20160216-hozd-osszhangba-a-szepsegapolast-a-hold-mozgasaval.htmlTudtad, hogy a Hold mozgása hatást gyakorol a nők életére? Érdemes odafigyelni erre az összefüggésre, hiszen ha az univerzum ritmusával összhangban cselekszel, akkor a szépségápolásban is sokkal hatékonyabb lehetsz. TrendThinkstockHoppá! Szexi testfestést kapott Caroline Wozniackihttp://www.life.hu/trend/20160217-caroline-wozniacki-teniszezo-szexi-testfestest-kapott-es-egy-videoban-megmutatta-bajait.htmlA 25 éves teniszező is részese volt a Sports Illustrated nagy testfestő projektjének, amely során több híres sportolónő is megmutatta a bájait. Trend--Mi történt Tom Cruise-zal? Gyanúsan sima és puffadt arccal gálázott a világsztárhttp://www.life.hu/trend/20160215-tom-cruise-szinesz-plasztikgyanus-keppel-jelent-meg-a-bafta-dijatadojan.htmlAz egész Twitter lázban ég, amióta napvilágra kerültek Tom Cruise legfrissebb képei. Trend--Hoppá! Pirner Alma egy igazán kihívó felsőben provokálhttp://www.life.hu/trend/20160216-pirner-alma-egy-igazan-kihivo-felsovel-provokalja-rajongoit.htmlElső ránézésre mi is azt hittük, hogy Pirner Alma szabadjára engedte melleit, aztán rájöttünk, hol a csavar. Trend--Szabó Zsófi létrehozta saját ruhamárkáját http://www.life.hu/trend/20160216-szabo-zsofi-ruhakat-tervez-meses-elso-darabjat-megmutatta-a-nagykozonsegnek-foto.htmlA csinos műsorvezető mostantól nemcsak a tévéképernyők előtt áll majd helyt. Tervei szerint egy különleges kreációt hoz majd létre, melynek első darabját már be is mutatta. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.