Van mit eltanulni az Ebony magazin címlapján pózoló a blogger-dizájner GabiFreshtől, az énekesnő Jazmine Sullivantől és Chrisette Michele-től, illetve a színésznő Danielle Brookstól.

Híresek, tehetségesek, gyönyörűek – és iszonyú sikeresek abban, amit csinálnak. Az Ebony magazin márciusi számának címlapjára rögtön négy hölgy is került: GabiFresh, Jazmine Sullivan, Chrisette Michele és Dianelle Brooks arról beszél a lap hasábjain, egy fekete, kerekded idomokkal megáldott nőnek milyen lehet a viszonya a saját testével.

Forrás: Facebook/Ebony magazine

Sokkal több vagyok a fizikai valómnál – mondja Michele a címlapon, míg Gabi mellett a következő szöveg olvasható: Nincs gondom azzal, hogy nagyban látom magam.

Gömbölyű a divat
2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek - a Life.hu cikkéért kattints ide!